Green Friday: Reduceri de până la 50 la sută la brazi, astăziBucureștenii pot cumpăra brazi de Crăciun la reducere. Magazinul De Brazi ofera reduceri de pret de pana la 50% pentru pomii de iarna comandati de clienti vineri, 6 decembrie, de Green Friday (Vinerea Verde).

Green Friday: Reduceri de pana la 50 la suta
Green Friday: Reduceri de până la 50 la sută
Foto: impactingorj.com

Astfel, un brad verde nordmannian taiat, de calitate Premium, cu inaltimea de 1,75-2,00 m, va putea fi cumparat de la Magazinul De Brazi (MagazinulDeBrazi.ro) la un pret de 279 lei, redus de la 369 lei, si va fi livrat la pachet cu un suport de lemn cadou. Pentru un brad argintiu cu radacina cu inaltimea de 0,80-1,00 m va fi aplicata o reducere de 50%, pana la 99 lei. Oferta speciala de Green Friday este valabila pentru comenzile de brazi plasate atat online, cat si telefonic. Reducerile de pret vor fi afisate timp de o zi pe MagazinulDeBrazi.ro, iar livrarea este gratuita in toata tara.

"Vinerea Verde, prima zi de vineri dupa Ziua Nationala a Romaniei, a fost inspirata din conceptul de Black Friday, dar este in primul rand o invitatie adresata cumparatorilor de brazi sa fie mai aproape de natura", a declarat Ovidiu Neacsu, Director de Vanzari al Silva Group Romania.

Tot magazinul De Brazi a introdus plata brazilor de Craciun in sase rate lunare. Mai multe detalii, AICI.

Citește și:

Cât costă bradul de Crăciun. Preţuri la brazi naturali, artificiali şi la ghiveci 

De unde pot fi cumpăraţi brazi naturali de Crăciun şi cadouri de sărbători, în Bucureşti 

Etichete: brazi de craciun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE