Gregorian Bivolaru, PRINS de Poliţie în Franţa. Cum arată liderul MISA acum FOTOLiderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost arestat vineri în Franța, la un târg de carte din Paris.

Gregorian Bivolaru, PRINS de Politia Romana
Gregorian Bivolaru, PRINS de Poliția Română
Foto: psnews.ro

UPDATE: Conform antena3.ro, Gregorian Bivolaru a fost prins la un târg de carte din Franţa. Polițiștii români au avut informații că liderul MISA părăsise Suedia pentru a ajunge la târgul de carte din Paris și au colaborat cu polițiștii francezi pentru depistarea acestuia. Potrivit unor surse din poliție, Gregorian Bivolaru a încercat să-i inducă în eroare pe oamenii legii prezentându-le un pașaport bulgar fals.

FOTO din momentul reţinerii:

Liderul Misa Gregorian Bivolaru a fost prins de polițiștii francezi în urmă cu puțin timp. Acesta fusese condamnat de ÎCCJ la 6 ani de închisoare pentru sex cu minori, aminteşte digi24.ro.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

Prin aceeaşi decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale în legătură cu victima Mădălina Dumitru, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii. Pentru acelaşi motiv şi în cazul aceleiaşi victime, Bivolaru a fost achitat şi pentru fapta de trafic de minori.

Totodată, instanţa a încetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei, fapta fiind prescrisă.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. În noiembrie 2005, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.
Ulterior, în decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităţilor suedeze.

Din 23 mai 2013, instanţa supremă l-a citat în dosar pe Gregorian Bivolaru şi cu noul său nume, Magnus Aurolsson.

Etichete: bivolaru, gregorian bivolaru, MISA

0/1 COMENTARII
vlad
27 Feb 14:48
+0
VOTURI
-0
In continuare mi se pare absurd sa se poata oferi azil politic in alta tara UE. Lucrul asta ar trebui sa fie interzis... suntem toti membri UE, ar trebui sa fie de neconceput asa ceva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h