Grenadă activă, găsită într-un colet în Caraș - SeverinO grenadă activă a fost descoperită într-un colet aflat într-o parcare de pe DN 58 A. SRI, procuratura și poliția au demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care acest material distructiv și cu pericol letal, a ajuns în parcarea de la Bocșa.

Grenada activa, gasita intr-un colet in Caras - Severin
Grenadă activă, găsită într-un colet în Caraș - Severin

Un cetățean a anuntat sâmbătă în jurul orei 10 la 112, că în parcarea din Bocsa de pe DN 58 A de la intrarea dinspre Resita, se află un obiect care în mod normal, nu ar avea ce căuta acolo. Fiindcă cetateanul respectiv a descris obiectul ca fiind suspect, la fața locului s-au deplasat polițiștii și în scurt timp, la Bocșa Montana au ajuns și pirotehniștii de la brigada specială a SRI, potrivit infocs.ro.

Perimetrul a fost izolat, specialiștii au făcut cercetări, apoi a fost adus ,,robotul special” care se folosește în astfel de împrejurări. Specialiștii pirotehniști ai SRI-ului, au ajuns la concluzia că au de-a face cu o grenadă ACTIVĂ – și în consecință, s-a trecut la protocolul adecvat unor asemenea proceduri. Grenada a fost acoperită cu un scut special, după care, cu ajutorul aparaturii speciale, a fost detonată.

Circulația a fost oprită pe DN 58A pe timpul operațiunii iar SRI, procuratura și poliția au demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care acest material distructiv și cu pericol letal, a ajuns în parcarea de la Bocșa.

Etichete: grenada, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h