Greva generală a angajaților de la Romatsa, CONTESTATĂ. Acțiunea, judecată de Tribunalul BucureștiJoi, Tribunalul București urma să judece contestația depusă de Romatsa, la greva generală anunțată de angajați, determinând astfel dacă aceasta este sau nu legală. Ședința de judecată a fost amânată pentru vineri.

Greva generala a angajatilor de la Romatsa, CONTESTATA. Actiunea, judecata de Tribunalul Bucuresti
Greva generală a angajaților de la Romatsa, CONTESTATĂ. Acțiunea, judecată de Tribunalul București
Foto: bucurestifm.ro

Acțiunea de constatarea nelegalitatii grevei a fost inregistrata in 25 august de catre Regia ROMATSA impotriva Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania, potrivit hotnews.ro.

Deși ședința de judecată era programată pentru ora 13, aceasta a fost amânată pentru vineri, 28 august.

Sindicaliştii ROMATSA au anunţat, luni, că începând cu data de 1 septembrie 2015 va fi declanşată GREVA GENERALĂ, de la ora 11, conform lui Florin Diaconu, liderul sindical ROMATSA. De la această dată, controlorii de trafic vor fi în grevă generală.

CITEȘTE ȘI: Audieri în dosarul ROMATSA. Sindicalist: Acești domni au interesul de a CĂPUȘA totul

Potrivit liderului Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian (ATCOR), Gabriel Tudorache, la ultima intalnire dintre patronat si sindicate mediata de reprezentantii ministerului de resort, s-au discutat toate cele 14 revendicari ale sindicalistilor, patru puncte fiind, in principiu, aproape de rezolvare. Cu toate acestea, liderii sindicali de la Romatsa amenință în continuare cu greva generală.

Etichete: greva generala romatsa, greva romatsa, ROMATSA, Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE