Greva generală de la metrou, SUSPENDATĂ! Care este motivulGreva generală de la metrou, anunţată de sindicate pentru miercuri, a fost suspendată până la numirea noului ministru al Transporturilor, Lia Olguţa Vasilescu.

Greva la metrou
Grevă la metrou
Foto: Grup RC

Sindicatul de la metrou va relua discuţiile cu noua echipă de la Ministerul Transporturilor.

Consiliul General de la Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM) a decis marţi să amâne declanşarea grevei generale până după o primă întâlnire cu noul ministru al Transporturilor, informează USLM.

"Ca urmare a faptului că, la data trimiterii comunicatului de presă de ieri (luni, n.r.), nu aveam confirmarea schimbării conducerii Ministerului Transporturilor, Consiliul General USLM întrunit azi, 20.11.2018, în şedinţă extraordinară, a hotărât amânarea declanşării grevei propriu-zise până după instalarea noului ministru al Transporturilor şi prima întrevedere cu acesta în calitate de mediator al prezentului conflict colectiv de muncă, la o dată ce urmează să o anunţăm", se arată într-un comunicat USLM.

Lia Olguţa Vasilescu va prelua portofoliul Transporturilor de la Lucian Şova. Întrebată despre soluţiile pentru bucureşteni, în condiţiile în care sindicaliştii de la Metrorex au anunţat declanşarea grevei generale, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că este convinsă că Olguţa Vasilescu, împreună cu conducerea Metrorex şi cu angajaţii, vor găsi soluţiile la probleme.

Sindicatul de la metrou anunţase că va declanşa greva generală începând de miercuri 21 noiembrie, zilnic, între orele 4:00 şi 16:00.

Sindicaliştii au anunţat declanşarea grevei generale deşi Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment de săptămâna trecută.

Etichete: greva suspendata, metrou, USLM

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE