GRILA DE TOAMNĂ A TVR 2. Mirela Vașadi și Corina Dănilă, în noua grilă TVR 2GRILA DE TOAMNĂ A TVR 2. Luni, TVR 2 a lansat grila de toamnă, pentru acest sezon. Mirela Vașadi și Corina Dănilă vor prezenta emisiuni la postul Televiziunii Publice.

GRILA DE TOAMNA A TVR 2. Mirela Vasadi si Corina Danila, in noua grila TVR 2
GRILA DE TOAMNĂ A TVR 2. Mirela Vașadi și Corina Dănilă, în noua grilă TVR 2
Foto: youtube.com

GRILA DE TOAMNĂ A TVR 2. Unul dintre noile programe este La FIX- care de luni până vineri, de la ora 12.00 oferă sfaturi legate de amenajarea casei la rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm, de la dezvoltarea personală la sugestii inedite pentru petrecerea timpului liber.

Mirela Vaşadi, de luni până vineri, de la ora 13.15, vă invită să cunoaşteţi la Arta Fericirii – oameni care au reuşit să transforme în artă, propria lor existenţă, informează reportervirtual.ro.

GRILA DE TOAMNĂ A TVR 2. Tot de luni până vineri, de la ora 16.00, Corina Dănilă aduce la Ieri-Azi-Mâine. Din 12 octombrie, de luni până vineri de la ora 17.00 TVR 2 a programat serialul de comedie O carieră de succes , producţie Polonia, 2014.

GRILA DE TOAMNĂ A TVR 2. Nu în ultimil rând, mai arată sursa citată, în fiecare seară de luni, de la ora 20.10, iubitorii de teatru au un spectacol special, iar în 12 octombrie este programată comedia clasică „Bătrâna şi hoţul", de Viorel Savin, rolul principal fiind interpretat de Irina Răchiţeanu- Şirianu.

Etichete: corina danila, grila de toamna tvr2, mirela vasadi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE