Grindeanu se întâlneşte cu o parte dintre miniştri pentru a-i fi prezentate principalele problemePrim-ministrul Sorin Grindeanu are, marţi dimineaţă, o serie de cinci întrevederi cu miniştri din cabinetul său, cu care va discuta problemele urgente din ministerul fiecăruia.

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Premierul le-a cerut miniştrilor, încă de la prima şedinţă a cabinetului Grindeanu, desfăşurată miercuri, să facă un inventar al problemelor urgente pe fiecare minister.

"Mâine dimineaţa, la ora 9.00, fiecare ministru merge şi preia ministerul pentru care a fost votat în Parlament. Totodată, vă rog să faceţi un inventar al problemelor urgente pe fiecare minister, astfel încât, vineri, când vom avea următoarea şedinţă de guvern să le prezentaţi", le-a spus prim-ministrul miniştrilor.

Ulterior, Sorin Grindeanu a decis să aibă discuţii separate cu miniştrii, iar cinci asemenea discuţii au fost programte marţi dimineaţă: ora 9.00 - cu ministrul Sănătăţii, Florian-Dorel Bodog; 10.00 - cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea; 11.00 - cu ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Florin Nicolae Jianu; 12.00 - cu ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre şi 12.30 - cu ministrul Economiei, Alexandru Petrescu.

Convorbirile cu o parte dintre miniştri au loc cu o zi înainte de întrevederea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premier. Iohannis a avut o discuţie la telefon cu premierul Sorin Grindeanu, stabilind să se întâlnească miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet, a declarat, luni seară, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

"Preşedintele României a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, discuţie în cadrul căreia l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. Această întâlnire va avea loc miercuri după-amiază", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi a precizat că la discuţie va participa şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, iar întâlnirea este necesară pentru că există "foarte multe îngrijorări" cu privire la sustenabilitatea măsurilor anunţate de Guvern şi a efectelor acestora asupra economiei.

 

Etichete: grindeanu, premierul grindeanu, prim-ministru sorin grindeanu, Sorin Grindeanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE