Griviţa, căţeluşa mutilată şi lăsată fără bot, ar putea ajunge la New YorkLa bloc, oamenii îi spuneau Fetiţa, însă, după ce a fost mutilată şi lăsată fără bot de un bucureştean, căţeluşa a primit o nouă şansă şi un nou nume: Griviţa. Deşi a trecut printr-un şoc puternic, căţeluşa este acum în afara oricărui pericol şi a fost mutată într-un adăpost de lângă Capitală. Griviţa a reuşit într-un timp foarte scurt să stârnească un val de simpatie în special în rândul străinilor, care vor acum să o adopte. Cei care au fost înduioşaţi de povestea ei şi care vor să o adopte, provin din toate colţurile lumii, din Ungaria până la New York.

După ce a fost mutilată de un bucureştean, Griviţa a devenit vedetă în rândul iubitorilor de animale în special a celor de peste hotare, care vor acum să o adopte. Medicul veterinar Anca Tomescu, de la Vier Pfoten, spune că a primit sute de e-mail-uri de la străini din toate colţurile lumii, în special din Europa de Vest, începând din Ungaria şi până în Germania, Marea Britanie şi chiar din SUA, de la New York. "Am primit cereri de adopţie din toate colţurile lumii, inclusiv din New York. Stăteam şi mă gândeam că dacă ne hotărâm să o dăm în adopţie, pentru că aşa e mai bine pentru ea, e foarte clar că toată lumea va întreba ce se va întâmpla cu ea şi va veni inevitabil răspunsul: un român i-a dat cu ceva în cap, adică ne vom face din nou de râs la nivel internaţional. Să vedem cât va dura şi a doua operaţie, cât va dura perioada post-operatorie. Oricum, dacă vom hotărî să o dăm în adopţie trebuie să fim foarte atenţi cui o vom da pentru că este un câine care are nevoie de atenţie specială, de îngrijiri zilnice, de toaletarea locului. Este un câine care nu mai arată bine din punct de vedere estetic aşa că persoana care îşi asumă adopţia trebuie să ştie la ce se înhamă. Oricum, nu se pune problema adopţiei anul acesta. Cochetez cu ideea chiar să o iau eu. Urmează să văd ce zice fetiţa mea, care a văzut-o în poză şi e şocată pentru că nu înţelege cum a putut cineva să facă aşa ceva", a declarat, joi, medicul veterinar Anca Tomescu de la Vier Pfoten.

Citește și Bătaie de joc la adopţii de câini:Telverde indicat de Primărie face legătura la hingherii prinzători - înregistrare audio 

Citește și Cine a mutilat-o pe cățelușa cu botul tăiat: Plângere penală făcută la Poliție 

Înainte de a fi mutilată, Griviţa stătea pe lângă un bloc din zona Gării de Nord şi era hrănită de locatarii imobilului respectiv. "Era căţelul blocului. Era hrănită, îngrijită. O chema Fetiţa. Noi am botezat-o Griviţa pentru că am luat-o de pe Calea Griviţei. Pe noi ne-a sunat o doamnă care trecea întâmplător pe stradă şi a auzit-o plângând. Eu am trimis un echipaj şi m-au sunat colegii mei să-mi spună că sunt şocaţi. Căţeaua era acolo şi era blândă. Ei s-au dus cu tranchilizant şi cu tot ce aveau nevoie pentru a o imobiliza, dar nu a fost cazul. Apoi, am vorbit cu cei de la bloc. Toţi o ştiau. În ziua în care am pus poza cu ea pe Facebook, m-a contactat o doamnă din blocul respectiv şi mi-a spus că Griviţa obişnuia să doarmă sub un balcon din acel bloc, dar a dispărut şi apărut după o săptămână în starea asta. Când au găsit-o colegii mei era plină de sânge închegat peste tot, era foarte imflamată şi infectată zona şi plângea. E un câine bun, un câine blând. E foarte simplu să-i dai una dacă vrei. Nu e un câine agresiv, nu e un câine speriat. Câinii buni şi blânzi cu oamenii ajung să fie supuşi unor asemenea acte de cruzime. Având încredere în noi, în mod sigur nu se aşteaptă să primească un levier în cap sau peste bot", a explicat Anca Tomescu.

Joi, cătelușa a fost transportată de Vier Pfoten la Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, unde și-a luat în primire noua ei căsuță galbenă, amplasată într-o rezervă specială. Potrivit reprezentanţilor Vier Pfoten, vârsta căţeluşei Griviţa este între 4 şi 6 ani.

"În ciuda traumei suferite și a gravității cazului, Grivița are un tonus bun, iar evoluția stării ei de sănătate este satisfăcătoare. Poate să mănance singură hrană umedă, vine la mângâiat și dă din coadă când este chemată. Vier Pfoten le mulțumește tuturor pentru interesul și implicarea în acest caz, precizând totuși că animalul va putea fi adoptat numai după ce va fi complet refăcut în urma intervențiilor chirurgicale și în urma unei decizii luate de medicii veterinari care s-au ocupat de caz", au precizat reprezentanţii Vier Pfoten, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

O nouă operaţie complexă pentru căţeluşa mutilată

Peste o săptămână Griviţa va reveni la control, iar peste două săptămâni urmează o a doua operaţie. Cea de-a doua operaţie, care va fi destul de complicată, va fi făcută pentru a o putea ajuta pe Griviţa să nu mai respire pe gură. "Peste o săptămână, maxim două, vom încerca închiderea cavităţii nazale prin uniunea pielii deasupra nasului ca să facem legătura cu mucoasa bucală şi să deschidem două orificii nazale. Este într-o situaţie oarecum fericită pentru că există un rest de corneţi nazali care să permită cumva filtrarea aerului, cu condiţia ca fantele pe care le vom deschide, deasupra nasului să funcţioneze adecvat. Dacă reuşeşte intervenţia, ea va putea şi să respire fără riscuri semnificative de aspiraţie a unor impurităţi. Este posibil ca în două-trei luni să se termine toate intervenţiile chirurgicale pe care le va suferi căţeluşa pentru că este planificată în momentul de faţă încă o intervenţie care se va concentra pe căile aeriene de la nivelul nasului. La nivelul gurii ea nu mai necesită o intervenţie deosebită. Foloseşte foarte bine mandibula, limba şi, peste o săptămână-două va începe să mestece cu încredere, pentru că a avut o fractură majoră care este stabilizată în momentul de faţă, dar vindecarea osului durează. Apoi, se pune problema de plastie la nivelul nărilor. Se vor deschide nările deasupra ca să aibă un acces de aer care să nu interfere cu cavitatea bucală, să se separe cavitatea nazală de cavitatea bucală. Ea va rămâne cu botul scurt, nu se pune problema să se monteze vreo proteză sau să reconstituie, dar va fi autonomă. Nu va fi deschisă la complicaţii sau la riscuri deosebite, deci va avea posibilitatea să ducă o viaţă cvasinormală, doar că aspectul este neobişnuit pentru privitori. Iarna nu trebuie expusă la ger, dar oricum, e mai bine decât mi-era frică. Dacă nu mai avea corneţi nazali trăgea direct aerul rece direct pe trahee, dar nu este aşa. Are o brumă de corneţi nazali care permit încălzirea şi umidificarea aerului, cu condiţia ca aerul să intre totuşi pe nişte orificii limitate şi va avea nişte orificii pe care încercăm să le deschidem în cu totul altă zonă, nu jos, ci deasupra, poate chiar între ochi", a explicat doctorul veterinar Liviu Gaiţă, de la Ortovet, cel care a operat-o pe Griviţa şi care a mai tratat, de-a lungul timpului, şi alţi căţei maidanezi.

Medicul veterinar a mai spus că, în ultima vreme, la cabinet au ajuns foarte multe animale împuşcate. "Când ajung la noi sunt plini de alice. Sunt şi dosare la poliţie depuse, se anchetează, dar e foarte greu, după o alică nu poţi identifica cine a tras. În al doilea rând, sunt multe accidente de circulaţie despre care ni se spune că sunt intenţionat generate, pe străzile mici, unde nu există trafic mare. Există şi animale bătute. Nu pot spune că sunt dese cazurile, însă întâlnim şi asemenea cazuri. Sunt pisici traumatizate de către om. Sunt luate de coadă şi izbite de perete sau lovite cu diferite obiecte. Unele supravieţuiesc, altele nu. Şi la câini există traume şi tăiate, câini strangulaţi şi prezentaţi ca atare şi care totuşi supravieţuiesc. Când se iniţiază asemenea acţiuni violente, de cele mai multe ori se ajunge la omorâre, rareori supravieţuiesc ca să ajungă la medic", a mai spus medicul Gaiţă.

Şi Anca Tomescu a precizat că, de când a avut loc tragedia lui Ionuţ Anghel, din cauza valului mare de ură împotriva animalelor, numărul telefoanelor cu privire la cazuri de cruzime asupra animalelor a crescut semnificativ. Astfel, de la unul - două cazuri de câini mutilaţi pe lună, organizaţia primeşte acum şi 10 telefoane pe zi.

Etichete: catelusa gara de nord, căţeluşa Griviţa, catelusa maxilar taiat, catelusa mutilata, vier pfoten

0/128 COMENTARII
edoreyjimj
10 ian 22:31
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
ehuheuowupup
10 ian 22:14
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
inasdud
10 ian 13:18
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
qigaodiru
10 ian 13:05
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
emaquga
10 ian 13:02
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
liv
15 mar 22:09
+0
VOTURI
-0
sunt unii care-si zic "Fara maidanezi" sau IREC- "binecuvantati-i" pe unde ii gasiti!
Petra
02 dec 12:43
+0
VOTURI
-0
Danke an die Menschen die diesen Hund wieder zusammen geflickt haben, obwohl es so schlecht um sie gestanden ist. Und die Drecksmenschen die dieser Hündin so viel Leid angetan haben, sollen in der Hölle verrecken. Rumänien wurde im Jahr 2013 zum Hundemörderland auf der ganzen Welt erklärt. Hört auf, stoppt diesen Wahnsinn, alle Hunde und Katzen kastrieren lassen, denn dafür bekommen sie von der EU Millionen von unseren Steuergeldern, nur so kann man das Problem langfristig in den Griff bekommen. Stille Nacht, heilige Nacht, Rumäniens Hundefänger und die Politiker haben sie alle umgebracht! Urlaub in RO nie wieder!
Laur
13 nov 00:52
+0
VOTURI
-0
@Kananun .... sper sa te loveasca pe tine 100 de tiruri unul dupa altul. pe tine si pe toate scursurile din aceasta tara,acele gunoaie care ne fac de ras pretutindeni,acei monstrii fara suflet ce ar merita sa se chinuie pt totdeauna si sa aiba soarta tuturor maidanezilor ucisi !!!!
daniela
29 oct 17:23
+0
VOTURI
-0
pot sa spun ca imi e rusine cum gindesc unii romani ,d-zeu ne-a lasat pe pamint sa avem grija de animale dar nu invers sa ne ingrijeasca animalele pe noi, deci.....cine nu gindeste asa e un egoist nu putem spune ca are prioritate sistemul sanitar inainte de toate la noi in tara lipseste constiinza fratilor si respectul asa ca rezultatu se vede sintem un popor de risul lumii
man
20 oct 16:18
+0
VOTURI
-0
Exista un mare pericol pe care nimeni nu il explica. Unii caini nu pot fi adoptati si tinuti in casa. Acesti caini care au trait in haita atat timp nu vor accepta omul de stapan. Salvati puii si ce se mai poate (un caine cunoscut) iar restul in cel mai bun caz in adapost pe viata, cel mai probabil eutanasiati.fiti realisti, iar voi cei care lucrati mult cu cainii explicati oamenilor si aspectul asta.
Kensas
13 oct 18:13
+0
VOTURI
-0
domane dumnezeule in ce lume traim? Cum mama dracului sa dai asa in caine? Mai bine il omora decat sa il lase asa mutilat.
canele
13 oct 10:24
+0
VOTURI
-0
Nu stiu care comentezi in locul meu dar esti tacanit rau!
ILIE CLAUDIA
12 oct 11:10
+0
VOTURI
-0
Doamna Anca Tomescu,eu cred k cel mai insiguranta ar fi la dvs aksa...multumesc!
Kennedy Eugene
12 oct 10:37
+0
VOTURI
-0
Being in business in Romania and seeing this dog mutilated and adadonat asi like to adopt him and take him to Alaska where I live. Waiting for detailed reply, thanks, Eugene Kennedy.
canele
12 oct 01:28
+0
VOTURI
-0
Imi cer scuze pentru comentariile de mai devreme. Adevarul e ca sunt urat, gras si am multe bube. Iubesc sa-mi infig penisul in cateii mei, nu sunt in stare sa platesc nici o prostituata(mama). Am probleme grave de comportament si sunt un retardat, si imi pare rau ca am venit aici sa va dau sfaturi. Cand eram mic sugeam pule pe 3 lei, dar tot nu mi-am facut prieteni, dar acum am internet si sunt smecher, am si caini, YAY, lumea ma iubeste, si nu vrea doar sa ma violeze anal. Va iubesc!
canele
11 oct 22:13
+0
VOTURI
-0
@radu ada pusca ca n-ai ce opera la astia! :))
canele
11 oct 22:09
+0
VOTURI
-0
@ Geanina Problema este ca tu esti o proasta paranoica si asa va fi si fica ta cand va creste, din nefericire pentru ea educatia ei va fi una....la fel de paranoica precum esti tu! mance-te cainii toti noaptea la tomberon sa arunci gunoiul, arunca-te pe tine mama draga! @ El penetrator, bai pute intreg world wide web-ul din cauza ta, te-ai cacat pe tine frate? Dute la mata sa te spele si lasa povestile aiurea...@ Bulgaru, prost esti tu, mata si intreagul tau scop pentru care esti in viata, n'avea tu treaba cu cristina si hai sa-ti fac cunostina cu boxerul meu german, nu trebuie sa-i zic decat jos bulgarul, sa vezi cum iti mangaie membrele si moaca....fraierii dracu ce sunteti voi toti, voi trebuie sa fiti eutanasiati nu cainii.. P.S. oare eu de ce am fost muscat de 2 ori si era sa o mai patesc de multe alte ori si totusi iubesc in general animalele ba mai mult am 3 caini acasa si 4 pisici? si voi nu puteti macar sa le daiti pace celor amarati ai strazii! .. roaga-te tu ala ce ai treaba animalelor sa nu traiesti caindva o alta viata in care tu sa fi cainele!
canele
11 oct 21:51
+0
VOTURI
-0
Problema este ca tu esti o proasta paranoica si asa va fi si ficata cand va creste, din nefericire pentru ea educatia ei va fi una....la fel de paranoica precum esti tu! mance-te cainii toti noaptea la tomberon!
P.S. oare eu de ce am fost muscat de 2 ori si era sa o mai patesc de multe alte ori si totusi iubesc in general animalele ba mai mult am si 3 caini acasa si 4 pisici? si tu nu poti pacar sa le dai pace celor amarati ai strazii! las' pe Cristina in pace...esti o fiinta puscata, roaga-te sa nu traiesti caindva o alta viata in care tu sa fi cainele!
Adi
11 oct 18:46
+0
VOTURI
-0
Cateodata ma intreb cine ar trebui eutanasiat...
irina
11 oct 17:18
+0
VOTURI
-0
tin sa mai mentionez ca eu am caine in apartament, caine gasit intr'o padure. era infiorator de slaba, cu mustatile taiate, cu blanita arsa si alte cele.O am de un an jumatate si numai eu stiu ce am tras cu ea, imi manca viermi de pe jos la inceput . imaginati'va... dar a invatat, e exact ca orice alt caine sa zic asa de rasa, cu pedigri , trecut prin mainile celor mai buni dresori,etc...Am gasit-o la 3 kg si acum are 25. Ma intreb dc eu am putut sa dau o sansa unui ''vagabont'' si altii au un comportament atat de crud si inuman.?
irina
11 oct 17:05
+0
VOTURI
-0
deci noi ucidem sute zilnic.... fie ca le dam foc pe strazi , fie ca le aruncam mancare otravita... fie ca ii sfartecam .. mor dragii de ei prin niste chinuri fabuloase. ei au ucis chipurile un copil ,in miezul zilei fara martori fara nimic.in fn. . tot cainii sunt pericol pblic iar cine are sangele de a face toate astea e o persoana perfect sanatoasa mental si eventual un exemplu.... tata suntem mai fara creier si mai salbatici ca ei de milioane de ori. Si mai noi daca iei un maidanez acasa trebuie sa cotizezi pentru el la stat...ca de nu le mai ajunge... Asta sa inteleg ca se numeste incurajarea populatiei spre adoptie! fara cuvinte
eliena
11 oct 14:17
+0
VOTURI
-0
penetrator se pare ca este http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll . nu stiu daca e prost sau nu dar se pare ca el canta si voi dansati. Numai bine!
mya
11 oct 14:13
+0
VOTURI
-0
@Kananun, baiete, despre ce suflet vorbesti tu acolo? tu nu ai asa ceva. si eu nu o sa-ti doresc moartea ca o placinta calcata de camion, pentru ca sunt o fiinta rationala. ai dat dovada de prostie si rautate pura. esti un drac impielitat si nu inteleg ce cauti printre noi. maica-ta ar trebui condamnata la ani grei de inchisoare pentru ca a adus pe lume asa un psihopat retardat.
nico
11 oct 13:55
+0
VOTURI
-0
ai un descreerat care ai doreste moartea si asa necajita cum e cica lovita de un camion ...ai grija lake ce-ti doresti ca se poate intoarca impotriva ta sa fii tu ala lovitu ...pe cate unu nu stiu cum pana mea va mai rabda pamantul de atata rautate ce duceti cu voi ...RESPECT pt toti cei care sau implicat in salvarea ei pacat ca sa nascut intr-o tara in care respectul pt. viata ar fi trebuit sa fie lege !
Act
11 oct 13:42
+0
VOTURI
-0
Si da, cum spuneam, doar in tarile cele mai civilizate, eutanasia e aplicata ACOLO UNDE E CAZUL... Si acum astept iarasi injurii de genul c-as fi un monstru si ca merit eutanasia... cat respect pentru opiniile altora...mda... si v0am mai trimis si la studiu pe cei care va dati opiniile despre fascism si estetica in stamba... fireste, fiecare cu alegerile lui... dar cum spuneam, cei mai evoluati aleg uneori sa se retraga de pe acest taram putred mental si moral, in niciun alt fel, decat cu demnitate...
Act
11 oct 13:36
+0
VOTURI
-0
Revin si constat cu stupoare ca oamenii care posteaza pe aici nu sunt pur si simplu constienti de ei insisi, daramite sa mai inteleaga ce spun altii sau sa fie consteitni ce sit altii.... in legatura cu eutanasia, in niciun caz nu m-am referit la frumusete, estetica si alte aberatii de acest gen, ci pur si simplu l suferinta de a respira pe gura si de a fi condamnat sa mananci o viata hrana umeda...mda... eu vorbesc de empatie si mi se raspunde ceva despre fascism... ura va orbeste si va prosteste de tot, va intuneca mintea si va umple de orgolii desarte, va lipseste si de ratiune, dar cum psuneam si de empatie... natie de prosti care nu stiu decat sa se certe intre ei... vai de fiintele care va stau prin preajma... or sa emigreze si maidanezii pana la urma din tara asta aberanta
Roxana
11 oct 12:57
+0
VOTURI
-0
deja sunet in dilema cine este animalul in cazul de fata catelusa sau mostrul cu 2 picioare intitulat OM???!!!!!!E pacat de DZEU sa faci asa ceva unui suflet lipsit de aparare...RUSINE,RUSINE,RUSINE!
Imi e scarba de asa jigodiiiiiiiiiiiiiiii!
anonim
11 oct 12:49
+0
VOTURI
-0
cu atata rautate lumea se mai mira de cutremure,inundatii si altele..pai bineinteles k Dumnezeu ne pedepseste rautatea..in Romania nu auzi decat de ucidere,violuri,batai...nu stiu cum pot avea unii asa inimi reci cu un suflet nevinovat...am vzt un comentariu k nu se da alimente si altele pai bineinteles k toti asteptam gratis,asteptam doar sa ni se dea...numai pretentii,dak ar da in fiecare zi numai alimente moca ar fi ft bine..am sta toti acasa fara griji k altul da...dar nu ridica un pai pt alimentul ala...altii stau ore intregi la munca k sa isi ia o paine..in ziua de azi toti ridicam pretentii...
Alex
11 oct 12:44
+0
VOTURI
-0
@Kanaun Din pacate, oameni ca tine umbla liberi pe pamant. E clar ca ai o boala psihica. Serios, esti dus cu pluta. Mi-e scarba de oameni atat de frustrate si limitati. Ceea ce ai scris dovedeste doar ca esti un om foarte slab, fricos, fara nicio realizare. Atat de duce mintea, atat scrii.
Un om scarbit
11 oct 12:42
+0
VOTURI
-0
Esti un om bolnav, probabil abuzat de tatal tau in copilarie. Locul tau e la Balaceanca, nu aici.
anonim
11 oct 12:06
+0
VOTURI
-0
Bine fac cainii ca musca oamenii...isi merita soarta pe bune...cum un om cica dotat cu ratiune de la natura sa faca asa ceva unei fiinte???Nu am fost muscata niciodata de vreun caine pentru ca am fost civilizata si nu i-am agresat in niciun fel...am caini agresivi pe strada si trec nestigherita pe strada,ba chiar ii si mangai...pentru ca o astfel de fiinta e dotata cu multe simturi si stie cine ii vrea raul...omul care e de fapt monstru nici macar animal ar trebui sa fie chinuit pana moare de durere...sa ii fie rupt fiecare osisor in parte pentru ce a facut...sper ca pe toti oamenii-monstrii care nu sufera animalele sa ii muste cainii sai faca zob
Kananun
11 oct 11:35
+0
VOTURI
-0
Sper din tot sufletul sa moara lovita de un auto camion dupa operatie. Placinta pe strada sa se faca.
LUPU
11 oct 09:58
+0
VOTURI
-0
IMAGINEA ACESTEI NATII SI ACESTUI POPOR DE CACAT , LA ASTA SUNT PRIMII IN REST NIMIC NIMIC NIMIC , se si vede de fapt ce au ajuns
Radu
11 oct 09:30
+0
VOTURI
-0
@ Penetrator si Ion Antonescu: O sa va operam pe voi, pe creir deschis, sa va scoatem prostia si rautatea din teasta! Si ca sa va lamuresc: nu mai dau nici un leu pentru oameni!! NU merita! Sa se duca la munca, sa nu se mai impuieze atat, sa nu mai cerseasca. Acum va pute munca, vreti toti la birou, directori. La spalat wc-uri cu voi daca nu aveti ce manca!
SA te Penetrez
11 oct 08:19
+0
VOTURI
-0
@El Penetrator: Hai sa-ti spun o chestie, nu sunt de acord cu cainii pe strazi insa nici cu masurile luate nu sunt pe aceeasi unda. Cainii se dovedesc destul de des a fi animale mai rationale decat unul ca tine. Mai inteligente si mai atasate de om decat unul ca tine de ceilalti oameni. Au suflet, stai linistit, de multe ori un suflet mult mai mare decat al unui dobitoc fatat intamplator. Tot ceea ce ai scris pana acum dovedeste ca esti nascut dintr-o simpla si banala miscare de mana, undeva in baie probabil, daca nu in boschetii de afara. Esti un nimic ordinar, un oligofren irecuperabil.
Doni
11 oct 06:22
+0
VOTURI
-0
pai mai el penetrator,degeaba ai fost abandonat ? saraca mama-ta parca a avut o premonitie si a stiut ca tre sa te lase sa mori dobitocule,ca esti al draku rau ! DUMNEZEU EXISTA !
Mihai
11 oct 04:13
+0
VOTURI
-0
Se impune pedeapsa maxima, pentru gravitatea abuzului! E necesara o lectie pentru toti imbecilii ce abuzeaza animale si transforma o tara in rusinea lumii intregi.
Evelina Carstea
11 oct 01:22
+0
VOTURI
-0
LIMITATI INGUSTI LA MINTE CE SUNTETI. SA VA CHINUIE SI PE VOI CINEVA CUM A FOST CHINUITA CATELUSA ACEEA. PROSTII NAIBII. DIN CAUZA VOASTRA SE DUCE TARA DE RAPA. ROMANI PROSTI. IMI E RUSINE CA SUNT DIN ACEEASI SPECIE CU VOI. SCARBE INFECTE !!!
Silvia
11 oct 00:37
+0
VOTURI
-0
@
El Penetrator - pina acum s-a dovedit ca oamenii sint irationali si bintuiti de instincte criminale. Nu cainii au inventat raul pe Pamint ! NU CAINII AU INVENTAT CORUPTIA, CRIMA, VIOLUL, HOTIA, MINCIUNA, PROSTITUTIA, TALHARIA, RAZBOIUL, ETC. cainii sint mai rationali decit oamenii, --- persoane ca tine, cu mentalitate bolnava ca tine, cu mintea si mainile manjite de singe nevinovat sint irationale. Voi sinteti ucigasii nu cainii - voi, oameni ca tine au adus disperarea si saracia pe Pamint, voi si cei catine, ati semanat ura si razbunare. Cind auzi vorbindu-se despre crima, si singe, incepe sa explodeze adrenalina in tot corpul tau ---- tu si altii ca tine, daca sinteti capabili sa aveti astfel de sentimente fata de niste animale, veti fi capabili sa faceti asa si cu semenii vostrii. Tu si altii ca tine, sinteti frustratii societatii nascuti cu gena de criminali . De voi trebuie sa ne ferim pe strada, nu de caini. Voi sinteti mai periculosi decit cainii. Si nu uita , mai invata din manualele de specialitate: OMUL este tot un animal, se trage din maimuta, deci tot un animal - numai ca este biped, asta este diferenta. Omul este un animal ca oricare alt animal de pe Glob. - gresala lui este ca se crede superior, si se crede DUmnezeu pe Pamint.
valeanunicolaedaniel
11 oct 00:23
+0
VOTURI
-0
Raman uimit de ce se intimpla si de unele persoane chiar si din cei ce au comentat, si unde mai pui ca mai au si drept de vot,ne meritam soarta ❗
irina
11 oct 00:22
+0
VOTURI
-0
cum mori de foame daca ai internet si facebook?
cristina
11 oct 00:21
+0
VOTURI
-0
SINCER EL PENETRATOR te-as lasa sa mananci alaturi de cainele meu dar mie frica ca-l umpli de purici nespalatule sa va ia dracu pe toti care doriti moartea cainilor sa dea dumnezeu sa muriti inaintea lor daca asta e solutia pe care o aveti voi !!!
hmmm..
11 oct 00:19
+0
VOTURI
-0
pai nha ca altceva nai putea face de exemplu sati caut de lucru, u astepti sati pice ,mancarea din cer perfecta varianta ce sa zic
cristina
11 oct 00:18
+0
VOTURI
-0
Hopa deci recunosti gunoiule ca esti un linge-n blide !!!
hmmm..
11 oct 00:17
+0
VOTURI
-0
mirela anunta cuplul respectiv ca un caine indiferent ce e nu se duce acasa atata timp e copil mic imprejur ca e periculos
El Penetrator
11 oct 00:16
+0
VOTURI
-0
am fost infiat odata nu mai vreau am tras destul urasc cainii care primesc de mancare eu am rabdat foame si rabd in continuare mai bine sa omoare cainii si sa ne mareasca alocatia sa am si eu ce manca !
cristina
11 oct 00:12
+0
VOTURI
-0
CE DOBITOC CEL CARE A POSTAT CU NUMELE MEU , PENETRATOR NU-TI FA PROBLEME CALUTZ CA NU AM UNDE DORMII DACA VREI TE INFIEZ ORFANULE SA AI PARTE SI TU DE CONDITII NU DE SARACIA IN CARE STAI ACUM !!!
cristina
11 oct 00:08
+0
VOTURI
-0
nu lea facut nimic acesti caini toate au inceput de la tragedia lui Ionut dumnezeu sal ierte pe acel copil dar nu mai acuzati pentru ca nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo daca acel copil a provocat acel caine sa faca ce a facut , am zis si mai repet singura vinovata de ce s-a intamplat e bunicasa nu poti sa lasi un copil de 4 ani nesupravegheat atata timp pentru ca a trecut destul timp pana a aflat ce s-a intamplat daca ti-ai asumat raspunderea sa iesi cu el in parc vezi de el nu visa la cai verzi pe pereti lasa povestile si ai grija de copil !!!
cristina
11 oct 00:08
+0
VOTURI
-0
imi pare rau, el penetrator, sunt disperata, nu ma fvte nimeni si am probleme din aceasta cauza. deobicei prefer cainii in locul barbatilor ei imi tin companie si prefer 3, unul in gura, vagin si anus. sunt mai buni decat barbatii deoarece lasa in mine si nu raman insarcinata! iubesc cainii! si ei pe mine, put si sunt nespalata

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE