GRUPAJ FOTO ÎN AER ŞI PE APĂ Cum a fost la cel mai mare spectacol AERONAUTIC SHOW de pe Lacul MoriiPentru cel mai mare show aeronautic desfăşurat sâmbătă la Bucureşti, AERONAUTIC SHOW 2013, de pe Lacul Morii din Capitală, organizatorii au oferit mai multe jocuri marinăreşti, exerciţii de drill-team, spectacol de fanfară şi exerciţii demonstrative de arte marţiale. 

Cea de-a IV-a ediţie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene şi nautice "AeroNautic Show – Lacul Morii Bucureşti" a fost  organizată de Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6, în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de Paraşutism. 

În cadrul AERONAUTIC SHOW 2013 Lacul Morii, vizitatorii au putut urmări salturi cu paraşuta şi acrobaţii cu Jetski. Pe tot parcursul programului de nouă ore, locuitorii Sectorului 6 şi nu numai au putut urmări zboruri de prezentare a unor aparate de zbor, acrobaţii solo avion, salturi cu paraşuta pe apă, zboruri în formaţie cu avioane sau simulare a unei intervenţii cu elicopter SMURD. 

Spectatorii au avut ocazia să vadă de asemenea un spectacol AeroNautic în care legătura între aer şi apă s-a făcut printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene. Începând cu orele 15.40, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6 au oferit bucureştenilor un spectacol susţinut de muzică Reprezentativă a Armatei, iar de la orele 16.10 au urcat pe scenă Ansamblul Doina al Armatei.

"AeroNautic Show – Lacul Morii București este un eveniment anual dedicat sporturilor aeriene şi nautice. Încă de la prima ediție, membrii comunității Sectorului 6 s-au arătat încântați de această demostrație de măiestrie și tehnică, în cele mai variate domenii. De aceea, mi-am propus ca acest eveniment să devină parte a tradițiilor specifice comunității noastre. În fiecare an, cetățenii vin să vadă evoluțiile elegante ale acrobaților, realizate între cer și apă. Și, pentru că în această perioadă sărbătorim Zilele Bucureștiului, un spectacol dinamic, variat reprezintă un mod bun de a puncta viața Capitalei ca oraș al extremelor, cu o istorie diversă și o comunitate deschisă la nou", a declarat pentru B365.RO primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.

Sâmbătă, începând cu orele 9.00 a fost deschisă, în Parcul Crângaşi, expoziţia "AeroNautic EXPO" unde vizitatorii au putut vedea machete şi exponate ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Yacht Club-ului Mircea şi Clubului Aviatorilor.

Etichete: aeronautic show bucuresti 2013, aeronautic show lacul morii 2013, aeronautic show sambata 21 septembrie 2013, Capitală, cel mai mare show aviatic si nautic, Lacul Morii, rareş mănescu, Sectorul 6, spectacol lacul morii aeroautic show

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE