Grupul de Investigaţii Politice a sesizat oficial CNATDCU în legătură cu doctoratul lui KovesiGrupul de Investigaţii Politice (GIP) a anunţat că a sesizat oficial Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) în legătură cu teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

Laura Codruta Kovesi
Laura Codruța Kovesi

"Am depus peste o sută de pagini din lucrarea de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi identificate de softul antiplagiat iThenticate, împreună cu dovezile plagiatului", au anunţat reprezentanţii Grupului de Investigaţii Politice (GIP) pe site-ul propriu.

Avocatul Gheorghe Mateuţ a declarat, miercuri seară, că în opinia sa, teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi este una valoroasă, acesta apreciind în raportul pe care l-a semnat că nu este vorba de un plagiat.

Sebastian Ghiţă a depus la Parchetul General un autodenunţ în care susţine că a participat, alături de alţi demnitari ai statului român, la măsluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. În urma autodenunţului a fost deschis un dosar de instigare la fals intelectual. În replică, procurorul şef DNA a anunţat că nu a plagiat.

Etichete: doctorat, doctorat kovesi, doctorat plagiat, kovesi dna, Laura Codruţa Kovesi

0/1 COMENTARII
Cris
14 Oct 07:51
+0
VOTURI
-0
Mugur Ciuvică : din aprilie 2005 este preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice (GIP).

Omul lui Voiculescu o acuza pe cea care l-a bagat la inchisoare pe patronul lui. Aha. Nimeni nu mai pune botu'!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h