Gumball 3000, cea mai exclusivistă cursă de maşini din lume, ajunge la BucureştiGumball 3000, cea mai exclusivistă cursă de maşini din lume, va avea anul acesta marea finala în Bucureşti. Evenimentul va avea loc în perioada 6-7 mai, unde vor fi aşteptaţi Sullivan Stapleton şi Josh Cartu. Astfel, Palatul Parlamentului din Bucureşti va fi capătul traseului milionarilor împătimiţi care vor trece mai întâi prin Dublin, Irlanda, Praga şi Ungaria.

Gumball 3000, cea mai exclusivista cursa de masini din lume, ajunge la Bucuresti (Foto gumball3000.net)
Gumball 3000, cea mai exclusivistă cursă de maşini din lume, ajunge la Bucureşti (Foto gumball3000.net)

Josh Cartu este unul dintre cei mai bine cotaţi posesori de Ferrari din lume, având în colecţia sa un numar impresionant de modele provenite de la fabrica din Maranello, printre care se numără şi ediţii limitate precum 458 Speciale Aperta şi F12 TDF. Josh Cartu şi Sullivan Stapleton vor parcurge împreuna traseul Gumball 3000 de anul acesta, pe ruta Dublin-Bucureşti în 7 zile la bordul unui Ferrari 488 Spider unicat, maşina fiind construită aproape în totalitate din fibră de carbon, scrie Ziarul Financiar. 

Raliul Gumball 3000 este mai mult decât o cursă de maşini de lux şi viteze ameţitoare, combinând muzica, sporturile extreme, fashion, streetwear şi petrecerile într-un brand aspiraţional dedicat celor foarte bogaţi şi pasionaţi de maşini.

Gumball 3000 a avut loc pentru prima oară în anul 1999, anul acesta aflându-se la a XVII-a ediţie. El s-a născut din dorinţa fondatorului Maximillion Cooper de a combina activităţile sale preferate într-un singur eveniment de proporţii.

Etichete: Bucureşti, cea mai exclusivista cursa de masini din lume, Gumball 3000

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE