GUMBALL 3000, la Bucureşti. Ce mașini pot fi admirate în Piaţa Constituţiei. RESTRICŢII în traficCelebrul raliu Gumball 3000 a ajuns la Bucureşti în acest weekend. Peste 120 de super maşini, care au participat la raliul Gumball 3000, vor putea fi admirate sâmbătă în Piaţa Constituţiei din Capitală. Poliţiştii au anunţat restricţii în trafic sâmbătă şi duminică. 

Celebrul raliu Gumball 3000, la Bucuresti
Celebrul raliu Gumball 3000, la Bucuresti

Peste 120 de mașini au luat startul celei de-a 18-a ediții a Raliului Gumball 3000, Dublin to Bucharest, raliu ce are loc în perioada 30 aprilie — 7 Mai. Linia de sosire este la București, în Piața Constituției, pe 6 mai.

Printre participanții la raliu, veniți din toată lumea, se numără și celebrul DJ AFROJACK, câștigătoarea premiului Grammy, rapper-ul EVE, starurile hip hop BUN B și THE ALCHEMIST, actorul principal al serialului Baywatch DAVID HASSELHOFF, șoferii de curse de Formula 1 DAVID COULTHARD și JEAN ALESI, artistul din New York FUTURA și iconu-ul skateboarding-ului TONY HAWK se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii au informat că vineri seara o parte dintre maşini au trecut linia de sosire.

Fiecare oraș a găzduit o expoziție spectaculoasă de mașini care reprezintă 'istoria automobilului' de la mașinile clasice, de epocă, la cele moderne de azi, incluzând: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Jaguar, Bentley și Rolls Royce, alături de cele cu un concept futurist.

O astfel de expoziţie va avea loc şi la Bucureşti, sâmbătă, între orele 10,00 - 16,00, în Piaţa Constituţiei, urmând ca în intervalul orar 16,00 - 18,00 să se desfăşoare parada maşinilor şi vedetelor.

Startul cursei a avut loc pe 1 mai, la Dublin, urmând un incredibil traseu ce a traversat 11 țări înainte de linia de sosire la București, la Palatul Parlamentului, în seara zilei de vineri, 6 mai.

În parteneriat cu Christie's (Kerring Group), Fundația Gumball 3000 a găzduit licitații de caritate pe tot parcursul evenimentului, pentru strângerea de fonduri și sprijinirea proiectelor tinerilor, care să îmbunătățească educația și infrastructura în comunitățile sărace din întreaga lume.

Gumball 3000 a fost lansat în 1999 de către antreprenorul britanic Maximillion Cooper, din dorința de a combina sporturile de acțiune, automobilele și muzica, pentru a crea un brand pentru un stil de viață popular. Totul a început când Maximillion și-a invitat prietenii celebri într-un traseu prin Europa, conducând mașini frumoase și găzduind petreceri legendare la care au participat nume precum Kate Moss, Jamiroquai, Kylie Minogue și Johnny Knoxville.

În următorii zece ani, conceptul a crescut de la un raliu alimentat de mituri, la un brand global care a atras companii de renume precum Nike, You Tube, Fiat and Red Bull, dar și participarea unor celebrități, printre care: deadmau5, David Hasselhoff, Snoop Dogg, EVE, Travis Barker, Xzibit, Adrien Brody, Tyson Beckford, David Guetta, Tony Hawk și Dennis Rodman.

RESTRICŢII ÎN TRAFIC 

Cu ocazia desfăşurării evenimentului automobilistic "GUMBALL 3000", în perioada 05.05, ora 06:00 - 07.05.2016 ora 06:00, se restricţionează total traficul rutier pe Bd. Unirii, între Bd. I.C.Brătianu şi Bd. Libertăţii, iar în perioada 06.05, ora 15:00 - 07.05.2016, ora 01:00, pe Bd. Libertăţii, între Cal. 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite.

CITEŞTE ŞI  RATB anunță MODIFICĂRI pe mai multe TRASEE în această săptămână

Etichete: Gumball 3000, Gumball 3000 Bucuresti, raliul Gumball 3000, restricţii trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h