Gunoaiele din zona Lacului Morii, luate cu asalt. Ce sancțiuni au acordat autoritățile FOTOMiercuri, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, a salubrizat și igienizat un teren viran situat în apropierea străzilor Grigore Grandea, Vasile Mohor şi Intrarea Craiovei (zona Lacul Morii), unde se aflau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă, generând disconfortul cetăţenilor şi creând o imagine cu impact negativ asupra zonei. Recent, B365.ro a publicat un material în care a fost prezentată situația dezastruoasă a zonei, cu gunoaie plutind pe apă, grămezi de deșeuri reprezentând un adevărat focar de infecție și infrastructura dezafectată. 

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea acestora şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Cu această ocazie, inspectorii de mediu au depistat mai multe persoane care nu aveau încheiate contracte de salubrizare cu un operator economic, astfel că au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 1.500 lei, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Foto: Primăria Sectorului 6

În urmă cu două săptămâni, B365.ro atrăgea atenția despre situația în care se afla zona Lacului Morii, cu o imagine dezolantă, gunoaie care plutesc pe apă, deșeuri lăsate în spațiile din vecinătatea acestuia, mobilier stradal deteriorat, trotuare pline de gropi și crăpături, scări de acces denivelate și foste zone de agrement lăsate în paragină de autorități. 

VEZI AICI materialul complet, cu imagini, video și detalii, alături de răspunsul autorităților.

Etichete: Lacul Morii, Poliția Sector 6, salubrizare Bucuresti, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE