Guvernul a scos de la vânzare Hotelul Triumf. Clădirea ar putea fi viitorul sediu al DNAHotelul Triumf a fost scos din procedura de vânzare şi a trecut în proprietatea publică a statului, printr-o OUG adoptată marţi de Guvern. Clădirea ar urma să fie dată în folosință Direcției Anticorupție.

Guvernul a scos de la vanzare Hotelul Triumf. Cladirea ar putea fi viitorul sediu al DNA
Guvernul a scos de la vânzare Hotelul Triumf. Clădirea ar putea fi viitorul sediu al DNA
Foto: hoteltriumf.ro

"Guvernul a decis astăzi, printr-o ordonanţă de urgenţă, transferul Hotelului Triumf din proprietarea privată în proprietatea publică a statului, în vederea utilizării lui ca sediu pentru una din instituţiile publice cu nevoi stringente de spaţiu sau condiţii necorespunzătoare pentru a-şi desfăşura activitatea în parametrii de normalitate", informează Executivul printr-un comunicat de presă.

DNA solicitase Guvernului un sediu adecvat, un spaţiu mai mare pentru a-şi exercita activitatea în bune condiţii, iar Executivul a oferit drept soluţie Hotelul Triumf, soluţie agreată de principiu de DNA. În prezent, se face o evaluare privind costurile adaptării acestui imobil la nevoile instituţiei, informează mediafax.ro.

Pinr OUG adoptată marţi, Hotelul Triumf, aflat în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", a fost scos din Lista imobilelor din domeniul privat al statului, aflate în administrarea RA-APPS.

Potrivit Guvernului, decizia a fost necesară din cauza numeroaselor cereri primite din partea instituţiilor publice care, fie se confruntă cu probleme serioase de lipsă de spaţiu, fie îşi desfăşoară activitatea în imobile ce au făcut obiectul retrocedării, iar proprietarii cer să fie repuşi în drepturi, fie clădirile în care operează nu mai corespund necesităţilor lor. Pe de altă parte, spune Guvernul, pentru Hotelul Triumf nu a fost depusă nicio ofertă de cumpărare până în prezent.

Etichete: DNA, Hotel Triumf, sediu dna

0/1 COMENTARII
Cris
29 iun 14:18
+0
VOTURI
-0
Sa o transforme in ce vor ei numai sa termine cu datul din gura...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE