Guvernul caută stagiari. 150 de locuri disponibile pentru tineriTinerii sunt asteptați pentru stagii la Guvern. 150 de locuri sunt disponibile pentru tinerii care vor să fac practică la Palatul Victoria. 

Guvernul cauta stagiari. 150 de locuri disponibile pentru tineri
Guvernul caută stagiari. 150 de locuri disponibile pentru tineri

Potrvit cabinetului Cioloș, în acest an 150 de stagiari vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante la program.

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 22 iulie – 22 septembrie 2016 și va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea de către aceștia a experienței și cunoștințelor practice.

Dincolo de activitatea zilnică în cadrul adminstrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice, scrie realitatea.net. 

Pe durata programului, stagiarii vor fi plătiți cu o bursă menită să contribuie la amortizarea costurilor de subzistență în cele două luni ale stagiului.

Programul de Internship este coordonat de Cancelaria Prim-ministrului și se organizează în 2016 conform calendarului următor:
• 15 februarie: lansarea oficială a Programului;
• 15 mai: încheierea perioadei de înscriere;
• 16 mai – 22 mai: evaluarea candidaturilor;
• 22 iulie: deschiderea Programului oficial de Internship;
• 22 septembrie: finalul Programului.

DETALII DESPRE PROGRAM AICI

 

Etichete: Guvern, internship, palatul victoria, practică, stagiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE