Guvernul Cioloş a finalizat planurile de acţiuni sectoriale pe fiecare ministerGuvernul a finalizat planurile de acţiuni sectoriale pentru fiecare minister şi le-a sintetizat într-un document care va fi trimis Parlamentului până la finalul vacanţei parlamentare, a anunțat miercuri premierul Dacia Cioloș. 

Guvernul Ciolos a finalizat planurile de actiuni sectoriale pe fiecare minister
Guvernul Cioloş a finalizat planurile de acţiuni sectoriale pe fiecare minister

"Am finalizat planurile de acţiuni sectoriale, cu priorităţile pe fiecare minister, ceea ce aţi trimis în urma întâlnirilor, discuţiilor pe care le-am avut inclusiv şedinţele informale de Guvern de sâmbăta, de la instalarea Guvernului şi până acum. Am reuşit să sintetizăm aceste priorităţi sectoriale pe care vi le-aţi fixat fiecare dintre dumneavoastră într-un document pe care aşa cum am promis o să-l trimitem Parlamentului până când Parlamentul se întoarce din vacanţă şi o să vă rog să vă faceţi timp să mergeţi în comisiile de specialitate să prezentaţi aceste priorităţi pe care vi le-aţi stabilit şi să le discutaţi cu parlamentarii", le-a spus Dacian Cioloş miniştrilor miercuri, la începutul şedinţei Executivului, scrie Mediafax. 

 El le-a cerut membrilor Cabinetului său să se "concentreze" pe implementarea planului de măsuri sectoriale în instituţiile pe care le conduc pentru că "timpul este scurt" şi le-a transmis acestora că trebuie să facă diferenţierea între priorităţile pe care şi le-a stabilit actualul Guvern şi lucrurile care trebuie făcute pentru administratrea "normală" a ministerelor.

De asemenea, Dacian Cioloş a anunţat că se va deplasa la toate ministerele pentru discuta în detaliu modul în care conducerile acestora îşi propună să implementeze măsurile convenite.

Dacian Cioloş a a mai anunţat că joi va avea întâlniri în acest scop cu conducerile Ministerului Agriculturii şi Ministerului Energiei.

Guvernul discută, miercuri, în şedinţă, normele metodologice privind legea finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale, un proiect privind constituirea comisiilor privind procedura insolvenţei persoanei fizice, dar şi constituirea unor grupuri de lucru pentru legea salarizării.

Etichete: dacian ciolos, Guvern, ministere, parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE