Minivacanță: Guvernul dă liber și ziua de vineriGuvernul acordă încă o zi liberă pentru bugetari, vineri 16 august, după cea legală de joi, pentru Adormirea Maicii Domnului. Decizia a fost anunţată de premierul Victor Ponta în şedinţa de Guvern de miercuri.

pe litoral in mini-vacanta de Sf. Maria
pe litoral în mini-vacanţa de Sf. Maria

"O să adoptăm astăzi Hotărârea de Guvern ca vineri să fie zi liberă care se va recupera într-una dintre sâmbetele viitoare", a spus Victor Ponta, la începutul şedinţei de Guvern, citat de realitatea.net. 

Guvernul a luat în discuție, în ședința de astăzi, cu începere de la ora 12:00, dacă să declare ziua de vineri liberă pentru bugetari, având în vedere că mâine, joi, 15 august, este deja zi liberă prin lege, de Sfânta Maria. 

Ziua de 15 august, când este Adormirea Maicii Domnului, este zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Această zi a fost stabilită ca sărbătoare legală în 2008, prin Legea 202 de completare a Codului Muncii.

Se va lua în calcul și când să fie recuperată această zi liberă de vineri. 

Când şi care sunt zilele libere de la serviciu, în 2013.

Etichete: 15 august, 16 august, Guvern, şedinţă, Sfânta Maria, zi liberă

0/5 COMENTARII
cristi
14 aug 16:27
+0
VOTURI
-0
sau poti sa iti faci card bancar si iti intra pensie in 11-12 in fiecare luna...nu trebuuie sa stai acasa sa vina postasul ...si cat lasi la postat rest...iti platesti comisionul de gestiune card..
misu
14 aug 15:31
+0
VOTURI
-0
Mergem cu masina, trenul la mare sau la munte. Ne vom simti bine.
NARCIS VASILE
14 aug 14:07
+0
VOTURI
-0
DIN CAUZA GUVERNULUI ĂSTA PLIN DE TEMBELI ,PENSIA CELOR CARE TREBUIE S-O LUĂM ÎN ZIUA DE 16.8.2013,SE DECALEAZĂ PÂNĂ LUNI !LUI PONTA CARE A FĂCUT CONCEDIUL ÎN S.U.A, CE-I PASĂ !ÎL DOARE ÎN KRICI ,MAMA LUI DE PĂCĂLICI !
Fox
14 aug 13:59
+0
VOTURI
-0
Se vede ca au venit soclialistii la putere!!!! Pomeni cat cuprinde! Libere peste libere, reduceri de tva, ajutoare sociale garla, zici ca au deschis cornul abundentei!!!! Trist este ca peste 4 sau 8 ani altii o sa fie cei care trebuie sa achite nota de plata a destrabalarii si imaturitatii celui mai tanar si habarnist premier al Romaniei. Noroc ca mai exista privati care reusesc sa supravietuiasca junglei socialiste si genereaza cu afacerile lor oxigenul necesar supravieturii economiei!
Aiurel
14 aug 12:11
+0
VOTURI
-0
Mai fratilor, economia merge atat de bine incat ne permitem sa aruncam cu zilele libere in stanga si-n dreapta? A fost 1 mai, cu libere 2 si 3, recuperate in saptamanile precedente prin statul peste program. Acum vine 15 august cu inc-o zi libera, recuperata si asta cine mai stie cand...
Vreau zi libera, imi iau din concediu. Ma deranjeaza cand cineva imi programeaza mie zilele libere, ma obliga sa-mi iau azi zi libera si sa vin la munca in alta zi...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h