Guvernul intervine pe piaţa construcţiilor. Ce va interzice primarilor şi preşedinţilor de consiliiGuvernul va interveni pe piața construcțiilor de locuințe și le va interzice primarilor și președinților de consilii județene să mai elibereze autorizații de construire dacă nu sunt siguri că garsonierele și apartamentele proiectate îndeplinesc criteriile minime legale ca suprafață și dotări.

Executivul le va impune președinților de consilii județene și primarilor, inclusiv primarului general al Bucureștiului, să verifice, "înainte de eliberarea autorizațiilor de construire pentru locuințe noi", îndeplinirea exigențelor minimale privind suprafețele și nivelul de dotare a încăperilor ce compun locuințele, notează profit.ro.

Suprafețele minimale pentru o locuință sunt:

Etichete: Autorizaţie de construcţie, construcţii, criterii constructii

0/2 COMENTARII
Dan
09 aug 22:42
+0
VOTURI
-0
Pa bune... pai atunci sa nu mai cumpere .. Sa stea cu chirie . Nu este obligatoriu sa fie proprietar ..doar ca nea Gogu "sculeru" care a trecut de la carpit cazane de cupru la construit de sandramale sa faca profit pe dorinta ghertoilor de a sta in Bucuresti ..
cititor
09 aug 12:59
+0
VOTURI
-0
Batem toata lumea la asa ceva. Problema este daca cumpăratorul de rand se poate alinia la asa ceva. In Londra in blocuri noi sunt apartemente cu 40 m2 la 300-400.000 lire sterline. Mai rar cei care iși permit mai mult. Pana la urma piata regleaza totul orice interventie brutala este in detrimentul ambelor parti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE