Guvernul organizează de 1 Decembrie "Ziua Porţilor Deschise" la GuvernGuvernul intenţionează să organizeze sâmbătă, de 1 Decembrie, "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Naţionale a României, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

In fata Guvernului vor fi construite fantani arteziene cu capete de leu (Foto: Grup RC)
În faţa Guvernului vor fi construite fântâni arteziene cu capete de leu (Foto: Grup RC)

Prin "Ziua Porţilor Deschise", mai multe săli din sediul Guvernului vor putea fi vizitate gratuit.
Informaţia a fost confirmată printr-un comunicat al Guvernului în care se arată că, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în data de 1 Decembrie 2012, Palatul Victoria va fi deschis între orele 9.00 şi 13.00 tuturor românilor care doresc să viziteze sediul Guvernului.

Primul-ministru va fi gazdă pentru vizitatori, între orele 9.00-10.00.

Accesul în Palatul Victoria, pentru vizitatori, se va face pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul amintit să poată fi vizitate sălile de la etajul 1. Este vorba de Sala de Şedinţe a Guvernului, Sala de Ceremonii şi Sala de primiri oficiale.

"Programul acestei acţiuni este unul extins şi pentru perioada de după festivităţile care vor avea loc la Arcul de Triumf, tocmai pentru a permite tuturor doritorilor să participe la ambele momente", arată Executivul.
Cei care vor fi prezenţi la Palatul Victoria, dar şi la festivităţile organizate la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a României vor primi din partea Guvernului câte un steag

Etichete: 1 Decembrie, Guvernul României, ziua porţilor deschise

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE