Guvernul vrea să construiască aeroportul Bucureşti Sud. Ce proiecte noi a mai anunţat ExecutivulGuvernul vrea să construiască în parteneriat public-privat aeroportul Bucureşti Sud, o bancă naţională de sânge, plasmă umană şi celule stem, o fabrică de mijloace de transport electrice şi amenajarea unui complex turistic de schi în masivul Făgăraş, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă.

Guvernul vrea sa construiasca aeroportul Bucuresti Sud. Ce proiecte noi a mai anuntat Executivul
Guvernul vrea să construiască aeroportul Bucureşti Sud. Ce proiecte noi a mai anunţat Executivul

„În şedinţa de astăzi (joi - n.r.) adoptăm cel de-al doilea pachet de investiţii strategice care vor fi realizate în parteneriat public-privat. În şedinţa din 24 mai am adoptat primele cinci proiecte. Astăzi (joi - n.r.) adoptăm încă opt proiecte strategice de investiţii care urmează să fie pregătite şi atribuite în parteneriat public privat. Dintre acestea, trei sunt în domeniul sănătăţii, ceea ce arată interesul guvernului României pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale", a spus la începutul şedinţei Executivului premierul Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că este vorba despre construirea unei bănci naţionale de sânge, plasmă umană şi celule stem, în condiţiile în care România s-a confruntat cu o criză de plasmă în ultimul an. De asemenea, Executivul intenţionează construirea spitalelor regionale Timişoara şi Brăila-Galaţi, ultimul cu o capacitate de 800-1000 de paturi.

„Celelalte cinci proiecte vizează amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, construirea aeroportului Bucureşti Sud, canalul Siret-Bărăgan, construcţia unei fabrici de mijloace de transport electrice şi un nou complex turistic de schi în masivul Făgăraş", a mai anunţat Dăncilă.

Aeroportul Bucureşti Sud apare în mai multe iniţiative anterioare, ultima (din 2016) indicând zona Adunaţii Copăceni ca fiind locul de amplasare a viitoarei aerogări.

Etichete: aeroport Bucuresti sud, banca de celule stem, banca de sange, fabrica de mijloace de transport electrice, guvern viorica dancila

0/3 COMENTARII
JerryexcUg
22 iul 08:57
+0
VOTURI
-0
Page not found – sex page http://wwwlxbox.com/ - More info...
Dada
02 iul 13:06
+0
VOTURI
-0
Dupa ce fac toate alea, vor repara si Podul Constanta. Sau mai bine nu, ca pana atunci se prabuseste sigur, si nu mai e nevoie...
Paul
29 iun 12:59
+0
VOTURI
-0
Aeroport Buc.-Sud la fiecare doi ani dezgroapa niste proiecte vechi sa para ca fac ceva ....
Astia nu sint in stare de nimic !!! nici sa inaugureze 45 de km de autostrada (care sint complet gata, trasate, maturate a crescut iarba de 1m pe margini). Sa faca 2km de Cale ferata pana in Aeroportul Otopeni sau podul de la splai cu Nicolae Grigorescu care este aproape gata sa-l termine si ei vor nu stiu ce proiecte vai de capul si de Mama lor ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE