Guvernul vrea să realizeze un Master Plan al Centurilor BucureştiuluiGuvernul selectează consultant care să realizeze un Master Plan al Centurilor Bucureştiului.

Guvernul vrea sa realizeze un Master Plan al Centurilor Bucurestiului
Guvernul vrea să realizeze un Master Plan al Centurilor Bucureştiului

Guvernul vrea ca un consultant, selectat împreună cu Banca Europeană de Investiţii, să realizeze o strategie nouă pentru „centurile" Capitalei.

„Pentru întreg sistemul de ring-uri al Bucureştiului, şi în ideea de a putea obţine bani europeni, împreună cu Banca Europeană de Investiţii se va selecta un consultant", a spus la Digi24 Cătălin Drulă, consilier în domeniul infrastructurii al premierului Dacian Cioloş.

Potrivit lui, consultantul va elabora un fel de „master plan al centurilor Bucureştiului", din care ar trebui să reiasă ce nevoi are Bucureştiul în termen de inele, dacă de autostradă sau drum expres, şi câte.

„Deja simt obiecţiile, încă un studiu, încă un master plan, dar din păcate nu suferim de prea multă planificare ci de prea proastă planificare", a continuat consilierul lui Cioloş.

Etichete: centura Bucureşti, Master Plan al Centurilor Bucureştiului

0/4 COMENTARII
gogu
14 Oct 15:21
+0
VOTURI
-0
https://www.youtube.com/watch?v=tdI2RxHccMM
ia uite ce fac Bulgarii in timpul asat cand voi nu ma stiti cate studii si master planuri sa furati...Centura Sofia pe 3 benzi pe sens...
Rusine sa ne fie ... "oameni frumosi" ce suntem
robert
14 Oct 14:41
+0
VOTURI
-0
Centuri????! Ring-uri?! Cate?!! :))))) penibili..si bani aruncati (din nou) pe fereastra. Momentan nu nsunt capabili sa largeasca poteca aceea numita generic centura Bucuresti. Si ei vb de autostrada si drum expres.
eusunt
14 Oct 11:12
+0
VOTURI
-0
Cred ca daca se pun "cap la cap" toate celelalte master-planuri ...se ajunge la o CENTRUA sa-i strage de gat .....ca treaba n-au facut pana acuma ...
Hhzz
14 Oct 10:14
+0
VOTURI
-0
Poate vizează și modernizarea liniilor de tramvai din capitală cu tot ce presupun ele căi de rulare și peroane.Refugiile înguste lipsite de garduri de protecție un coșmar fără sfârșit.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea de refugii????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE