H&M oferă, joi, vouchere cadou de 50 și 30 de lei, în cel mai nou magazin, în Centrul VechiRetailer-ul suedez de fashion H&M va deschide, joi, un magazin, în centrul comercial, construit de Alin Cocoş pe Str. Lipscani, din Centrul Vechi al Capitalei. Deschiderea celui mai nou magazin H&M din București oferă ocazia pentru promoții din partea retailer-ului.

Retailer-ul suedez de fashion H&M va deschide, joi, de la ora 14.00, un nou magazin pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei, în clădirea modernă construită de Cocoş Jr.

Primii 50 de clienţi din ziua inaugurării noii unităţi vor primi vouchere în valoare de 50 de lei, pentru a face cumpărături în cadrul magazinului. De asemenea, toţi clienţii care fac cumpărături din magazin de minim 100 lei, în ziua inaugurării, vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei, a declarat, pentru B365.ro, Andreia Urzică, PR Manager H&M România.

În magazinul H&M de pe Lipscani va fi adusă şi colecţia pentru casă H&M Home, care cuprinde accesorii şi decoraţiuni pentru fiecare cameră şi pentru fiecare categorie de vârstă, de la articole de casă pentru bebeluşi şi până la prosoape de baie, perne, pături, căni, farfurii sau şorţuri de bucătărie.

Conceptul de decoraţiuni interioare H&M Home a fost lansat în 2009, iar în prezent colecţia poate fi găsită în 10 ţări, România numărându-se printre primele ţări din lume în care se regăseşte conceptul H&M Home, disponibil pentru prima dată la nivel naţional în mall-ul Promenada. Colecţia H&M Home din mall-ul Promenada poate fi văzută aici.

Citeşte şi: H&M aduce la Promenada și colecția pentru casă. Ce produse de casă aduc și la ce prețuri.

Potrivit datelor din piaţă, Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a ajuns la un acord cu suedezii pentru închirierea clădirii cu o suprafaţă de circa 1.800 de metri pătraţi, situată la adresa Lips­cani 30-34, în mijlocul celei mai efervescente zone comerciale din Bu­cureşti.

Clădirea construită de Alin Cocoş pe strada Lipscani din Centrul Vechi va avea la subsol un club de noapte, iar restul imobilului va fi ocupat cu spaţii comerciale. Imobilul, a cărui construcţie a început în august 2012 şi a fost finalizată în luna august, a fost proiectat de Western Outdoor SRL, societatea comercială prin intermediul căreia arhitectul Sorin Gabrea îşi derulează cea mai mare parte a activităţii.

Alin Cocoş a cumpărat terenul în suprafaţă de 3.370 mp în 2011, împreună cu Anghel Marian. Cei doi sunt beneficiarii construcţiei şi ai terenului, conform datelor de pe site-ul Primăriei Capitalei. Însă, pe panoul de indentificare a investiţiei amplasat pe faţada noii clădiri, figura ca beneficiar al investiţiei doar Anghel Marian.

Reprezentanţii Asociaţiei Arhitectura Restaurare Arheologie (ARA), un ONG care se ocupă de protecţia patrimoniului, au precizat anul trecut că pivniţele din secolul al XVII-lea, care au fost descoperite în 2010 pe terenul clădirii construite de Alin Cocoş au fost distruse. La vremea respectivă, şantierul a fost oprit pentru cercetare arheologică, iar terenul a fost vândut.

Primăria Capitalei a anunţat anterior, că a eliberat o autorizaţie de "desfiinţare parţială ziduri existente la subsol pentru imobilul situat în str. Lipscani, nr.32-34, sector 3”, pe 21 octombrie 2011. "Lucrările solicitate constau în: desfiinţare parţială ziduri existente subsol, conform studiu istoric, avizelor Ministerului Culturii cu planşe anexă la acestea, planşe pe care sunt evidenţiate zidurile propuse spre desfiinţare, precum şi celelalte acorduri prevăzute de legislaţia în vigoare", au mai precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Etichete: alin cocos, cumpărături gratis, deschidere magazin, H&M, ofertă, promotii, voucher

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE