H&M va lansa o nouă colecţie de designer. Cu ce casă de modă va colaboraRetailerul suedez H&M, prezent pe piaţa locală din primăvara lui 2011, va lansa o nouă colecţie de designer în parteneriat cu casa de modă Kenzo, potrivit unui anunţ făcut de brandul de modă. Kenzo este una dintre cele mai cunoscute case de modă din Franţa, cu o istorie de peste 40 de ani.

H&M va lansa o noua colectie de designer. Cu ce casa de moda va colabora
H&M va lansa o nouă colecţie de designer. Cu ce casă de modă va colabora

În spatele casei de modă se află designerul Kenzo Takada, născut în Japonia însă mutat la Paris în 1964 pentru a lucra în modă.

Colaborările H&M cu marii designeri ai lumii au început în 2004 cu Karl Lagerfeld, şi de atunci pe listă s-au mai adăugat alţi 19. Cea mai nouă este cea cu casa Balmain în 2015, dar de-a lungul timpului pe listă au fost Alber Elbaz de la Lanvin, Alexander Wang sau Jimmy Choo.

Directorii de creaţie ai Kenzo, Carol Lim şi Humberto Leon îşi vor aduce amprenta la H&M într-o colecţie pentru femei şi bărbaţi, însoţită de o linie de accesorii. Colecţia KENZO X H&M va fi disponibilă începând din 3 noiembrie 2016 în peste 250 de magazine H&M selecţionate din întreaga lume, precum şi online, informează Ziarul Financiar.

H&M deţine în România peste 40 de magazine fizice şi unul online.

Etichete: casa de moda, colectie de designer, H&M, kenzo, lansare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE