H&M, Zara şi Koton vor deschide magazine în mallul ParkLake din TitanRetailerii Inditex, H&M, Koton şi Maxitoys vor deschide magazine în centrul comercial ParkLake, dezvoltat de Sonae Sierra şi Caelum Development în cartierul Titan din Bucureşti şi care ar urma să fie deschis în 2016- În prezent, mallul a ajuns la o suprafaţă închiriată de 70%.

H&M, Zara si Koton vor deschide magazine in mallul ParkLake din Titan
H&M, Zara şi Koton vor deschide magazine în mallul ParkLake din Titan
Foto: compania

Prin semnarea acestor contracte, ParkLake va găzdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din România, cu o suprafaţă de 2.700 metri pătraţi, precum şi toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piaţa românească: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka şi Pull&Bear, care vor ocupa o suprafaţă totală închiriabilă de peste 6.000 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al ParkLake, potrivit Mediafax.

Până în acest moment, ParkLake a semnat şi/sau angajat 70% din suprafaţa totală închiriabilă. Construcţia centrului avansează, în acest moment realizându-se lucrări structurale. Inaugurarea acestuia va avea loc în 2016.

Centrul comercial va avea peste 200 de magazine, printre care 23 de restaurante şi un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 metri pătraţi, investiţia ridicându-se la 180 milioane euro.

De asemenea, ParkLake va cuprinde un hipermarket Carrefour de 12.000 metri pătraţi, reţeaua franceză de retail fiind co-proprietar al proiectului.

"Lucrăm permanent pentru a completa mixul de chiriaşi ai ParkLake şi sperăm ca, în curând, să anunţăm noi brand-uri care vor confirma caracterul unic al acestui proiect de referinţă", a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil cu dezvoltarea în România.

Etichete: deschidere magazin H&M, H&M, magazine, mall, mall Bucureşti, parklake, titan

0/2 COMENTARII
gheorghe
20 ian 08:34
+0
VOTURI
-0
O sa fie pe dreacu. Vezi tu cand o sa deschizi geamu' si o sa te napadeasca fumul si gazele de la miile de masini care vor viermui zilnic in zona. Macar daca faceau ceva util, o sala de spectacole, de sport, patinoar, bazin, era o treaba. Dar de mizerii de malluri este plin orasul. Mai e unul la 3 statii de tramvai distanta, la Vitan. Deja incep sa dea faliment.
maxim
19 ian 23:23
+0
VOTURI
-0
ABIA ASTEPT SA SCIMBE LOCUL ACELA CAN E RA PLIN D ECAINI VAGABOZNI,SI INTR-O PREIOADA SE INSTALASERA SI UNI CU CORTURI,CA SA NU MAI VORBIM DE MOVILA DE PAMANT DE LA CONSTRUCTIA BLOCURILOR DIN VECINATATE,ASA ZISA BAZA SPORTIVA CA M APUCA SI RASUL.O SA FIE SUPER ZONA BRAVO.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE