Hackerul român, Guccifer, a pledat VINOVAT la mai multe capete de acuzareHackerul român supranumit 'Guccifer', inculpat pentru spargerea conturilor de e-mail ale familiei Bush, ale fostului secretar de stat Colin Powell și ale altor personalități americane, a pledat miercuri vinovat la acuzațiile de furt de identitate americană și acces neautorizat la computere, a anunțat Departamentul de Justiție al SUA, relatează Reuters.

Hackerul roman, Guccifer, a pledat VINOVAT (Foto stiribucuresti.ro)
Hackerul român, Guccifer, a pledat VINOVAT (Foto stiribucuresti.ro)

Potrivit cotidianului The Washington Post, 'Guccifer', pe numele său real Marcel Lehel Lazăr (44 de ani), a compărut miercuri dimineață în fața unui tribunal federal din orașul Alexandria, statul american Virginia.

Sentința în acest caz va fi anunțată pe 1 septembrie, acuzatul riscând o pedeapsă cuprinsă între doi și șapte ani de închisoare.

'Guccifer' a intrat, printre altele, în conturile familiei Bush, dezvăluind fotografii private de familie și picturi ale foștilor președinți George H. W. Bush și George W. Bush, potrivit Agerpres.

Marcel Lehel Lazăr s-a aflat în atenție la începutul acestei luni când a susținut că ar fi spart serverul privat de e-mail al lui Hillary Clinton. Spargerea contului de e-mail al fostului secretar de stat american Hillary Clinton a fost ''un lucru facil'', a declarat — într-un interviu în exclusivitate acordat la începutul lunii mai postului Fox News din închisoare — Marcel Lazăr, devenit celebru după ce a spart conturile de e-mail aparținând unor persoane publice din România.

Etichete: BUSH, conturi SUA, Guccifer, Marcel Lehel Lazăr, pledare vinovat

0/1 COMENTARII
NKF
26 May 10:25
+0
VOTURI
-0
AMERICANUL CARE L-A UCIS LA BUCURESTI PE TEO PETER , A FOST "JUDECAT" IN AMERICA ... DE CE ROMANUL A FOST "IMEDIAT" TRANSFERAT SI JUDECAT IN S.U.A. ?? NU SE APLICA ACELEASI REGULI ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE