Haka de la o nuntă, devenit viral pe internet VIDEOUn clip video fascinant, realizat la o nuntă în Noua Zeelandă, cu un dans haka, a devenit viral pe internet.

Haka de la o nunta, devenit viral pe internet
Haka de la o nuntă, devenit viral pe internet

În imaginile de la nunta lui Benjamin si Aaliyah Armstrong, nuntaşii interpretează ritualul tradiţional într-un mod cu adevărat ieşit din comun. Haka este, la origine, un strigăt tradițional ancestral, dans sau provocare de la poporul Māori din Noua Zeelandă, efectuat inițial de războinici inainte de o bătălie, proclamând puterea si priceperea lor, în scopul de a intimida adversarii, scrie realitatea.net.

Devenit faimos după ce a fost utilizat de echipa de rugby All Blacks, haka nu este, totuşi, un dans destinat exclusiv bărbaţilor. Diverse haka au fost compuse pentru a fi efectuate şi de către femei și chiar de copii.

Haka sunt realizate din diverse motive: pentru amuzament, ca un bun venit pentru oaspeți distinși, sau pentru a recunoaste marile realizări, ocazii sau înmormântări Mireasa izbucneşte în lacrimi în timp ce vede dansul nuntaşilor.

Etichete: dans viral internet, haka, Noua Zeelandă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE