HALEP, apariţie încântătoare în Bucureşti. Cum s-a bucurat sportiva de vremea frumoasă FOTOSimona Halep, principalul atuu al României în meciul de Fed Cup, programat pe 16-17 aprilie, la Cluj, contra Germaniei, a profitat de vremea frumoasă din Bucureşti şi a ieşit în oraş pentru a se distra.

Simona Halep se află de la începutul lunii în ţară, ea pregătindu-se la Bucureşti pentru partida cu Germania. Halep a profitat însă de acest weekend cu vreme frumoasă şi a îmbinat antrenamentele cu ieşitul în oraş, încercând să se bucure cât mai mult de aceste momente, mai ales că nu se întâlneşte prea des cu ele, din cauza programului încărcat pe care îl are, potrivit Adevărul.

Halep s-a plimbat prin Bucureşti şi seara a ieşit alături de cumnata sa la un restaurant La începutul săptămânii viitoare, Simona se va deplasa la Cluj, unde va începe antrenamentele pe terenul de zgură instalat în Sala Polivalentă. Simona are un bilanţ pozitiv în faţa fiecăreia dintre jucătoarele echipei Germaniei: Simona Halep - Angelique Kerber 3-0, Simona Halep - Andrea Petkovic 5-1, Simona Halep - Julia Goerges 2-1.

Etichete: imagini inedite cu simona halep, Simona Halep, simona halep bucuresti, simona halep in parc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h