Halep, învinsă de Kerber cu scorul 2-6, 2-6. Germania preia conducerea cu 2-1 la Fed CupJucătoarea de tenis Simona Halep (6 WTA) a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6. 

Halep, invinsa de Kerber cu scorul 2-6, 2-6. Germania preia conducerea cu 2-1 la Fed Cup (Foto fanatik.ro)
Halep, învinsă de Kerber cu scorul 2-6, 2-6. Germania preia conducerea cu 2-1 la Fed Cup (Foto fanatik.ro)

După înfrângerea Simonei Halep de către Angelique Kerber, Germania a preluat conducerea cu 2-1 în întâlnirea cu România din barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, care se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

De asemenea, Irina Begu a fost învinsă de Angelique Kerber, în primul meci al întâlnirii România-Germania

Jucătoarea Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă, sâmbătă, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 3-6, în primul meci al întâlnirii România - Germania, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Jucătoarea română a început meciul cu Kerber cu o dublă greșeală, iar această lipsă concentrare a fost evidentă de-a lungul primului set. Adversara ei a profitat la maximum, reușind după doar câteva minute să se distanțeze la 2-0, iar ulterior să conducă și cu 5-1. Prima minge de break a Irinei Begu a venit abia după 29 de minute, la scorul de 5-2. Kerber însă a gestionat excelent situația, a salvat mingea de break și apoi a încheiat setul rapid cu un as, după exact 30 de minute de joc.

Irina Begu a părut că începe să își revină în setul al doilea, câștigând primul său game la 0. Chiar și așa însă, Kerber a continuat să joace fără greșeală pe serviciul ei și să îi pună probleme româncei, preluând conducerea destul de repede cu 3-1. Al cincilea game al setului secund a fost și cel mai disputat, Begu impunându-se pe serviciul propriu după mai bine de 12 minute de joc și reducând din diferență (3-2).

Împinsă de la spate de publicul clujean, jucătoarea română a schimbat tactica, venind mai des la fileu și folosindu-se mai mult de mingile scurte. Dar adversara ei, câștigătoarea turneului de la Australian Open din acest an, și-a demonstrat valoarea și la Cluj, și a câștigat și setul al doilea cu un break, scor 6-3. Kerber s-a impus în acest meci într-o oră și 26 de minute.

Irina Begu a servit mai rapid decât adversara ei, dar în ciuda celor 7 ași reușiți de-a lungul partidei, a făcut și 4 duble greșeli. De partea cealaltă, Kerber a realizat doar doi ași, dar fără nicio dublă greșeală. De asemenea, jucătoarea germană a câștigat patru din cele opt puncte de break, în timp ce Begu a avut doar două, pierzându-le pe ambele.

Irina Begu (25 de ani) și Angelique Kerber (28 de ani) se mai întâlniseră până acum de cinci ori, jucătoarea germană conducând cu 3-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit la 8 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, unde jucătoarea germană s-a impus cu 6-2, 6-3.

Etichete: Angelique Kerber, Fed Cup, meci, Simona Halep

0/4 COMENTARII
Nume*
26 apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Pourquoi ne pas taxer uniquement que les oeuvres d’art, des investissements <s;o; uqaériles » qui ne créent pas d’emplois et ne rapportent rien à l’Etat? Supprimez donc l’ ISF et ne taxez que les ouvres d’art, cela me semble bien plus sensé§
Nume*
25 apr 22:44
+0
VOTURI
-0
Softest rim I have ever ridden. 29er version. Just about every ride I am having to beat the lip of the rim back out. And when they do get dinged or bent the ano flakes off. I’m running 2.4 Nevegals so you would think that would keep them some what protected. Laced them to a set of Kings. Now begins he rebuild. These rims have been a big dieptaoinpmsnt. http://kipwlltzrh.com [url=http://rdknfzgoeml.com]rdknfzgoeml[/url] [link=http://hobspfyo.com]hobspfyo[/link]
Nume*
25 apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Calnlig all cars, calling all cars, we're ready to make a deal.
Nume*
23 apr 07:57
+0
VOTURI
-0
That's the smart thikning we could all benefit from.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h