Halep, primele declaraţii după incidentul de la Arena Naţională: Eu nu fac politicăSimona Halep a refuzat să comenteze incidentul de pe Arena Naţională, în care primarul Gabriela Firea a fost huiduită, dar a precizat că a mers la stadion "strict" pentru a împărtăşi cu fanii bucuria de a le arăta trofeul câştigat la Roland Garros.

Halep, primele declaratii dupa incidentul de la Arena Nationala
Halep, primele declaraţii după incidentul de la Arena Naţională
Foto: Libertatea.ro

"Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit şi pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât", a declarat jucătoarea.

Întrebată dacă a auzit huiduieli pe stadion, Halep a răspuns: "Vorbim despre altceva, vă rog!"

Ea nu a vrut să comenteze nici caricatura publicată de Charlie Hebdo: "Nu vreau să comentez acest lucru, nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru".

Liderul WTA a fost prezent, vineri, la "Halep Challenge, o competiţie de hochei care se desfăşoară la patinoarul din Otopeni şi la care participă şi echipa ce îi poartă numele.

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. Primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

De asemenea, Halep a declarat, vineri, că nu crede că va participa la turneul de la Bucureşti, programat între 16 şi 22 iulie.

"Nu ştiu sigur acum, dar în mare parte nu prea, pentru că este zgură după iarbă şi este destul de greu", a spus ea.

Despre sezonul pe iarbă, Halep a afirmat: "În fiecare an este la fel, încerc să merg acolo din timp şi să mă acomodez cât se poate de bine până la Wimbledon."

Simona Halep, liderul WTA, este înscrisă la turneul de la Eastbourne, de categorie Premier, din săptămâna 24-30 iunie, apoi, din 2 iulie, va participa la turneul de la Wimbledon.

Publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep la turneul de la Roland Garros publicând sub titlul "O româncă câştigă Roland Garros-ul" o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune "Fier vechi, fier vechi".

Etichete: Arena Naţională, Gabriela Firea, Simona Halep

0/1 COMENTARII
estee lauder resilience lift day creme reviews
16 iun 05:06
+0
VOTURI
-0
Eschew to today, when there is a surfeit of anti aging rip elsewhere bother products like ciacing.cremegoji.nl/gezond-lichaam/estee-lauder-resilience-lift-day-creme-reviews.html creams, serums, gels and powders that all influence upon to be this well-spring of youth. Some be employed cauborr.gojimasker.nl/handige-artikelen/qvc-algenist.html their anti aging sleight of handy toe ingredients that get a ton of well-ordered inspection waimar.cremegoji.nl/help-jezelf/jobs-in-de-petrochemie.html and diremption on how incrustation ages to bankroll b conquest them up and some are uninfected hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE