Halep, Sharapova şi Williams, criticate de presa americană pentru retragerile din turneeSimona Halep, Maria Sharapova şi Serena Williams au fost criticatede ESPN pentru că s-au retras din mai multe turnee, invocând motive medicale. Conform sursei citate, jucătoarele mari se retrag pentru a-şi proteja şansele la turneele mai importante care urmează.

Simona Halep a invins-o pe Anna Schmiedlova si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Wimbledon
Simona Halep a învins-o pe Anna Schmiedlova şi s-a calificat în turul 2 al turneului de la Wimbledon
Foto: realitatea.net

Simona Halep, Maria Sharapova şi Serena Williams s-au retras din competiţiile la care urmau să participe în această săptămână, din cauza problemelor medicale. Totuşi, presa americană susţine că un alt motiv stă la baza deciziilor luate de cele mai importante jucătoare ale momentului în circuitul WTA, informează digisport.ro.

"Problemele fizice reprezintă doar o jumătate din ecuaţie. Cealaltă jumătate este calendarul WTA, care a devenit atât de generos cu jucătoarele de top încât acestea îşi permit să se retragă de la turneele mai mici pentru a-şi proteja şansele la turneele mai importante care urmează", scrie ESPN.

Practic, jucătoarele de top sunt obligate de WTA să se înscrie la anumite turnee, dar pentru că premiile în bani nu sunt atât de mari ca la alte concursuri, preferă să apeleze la astfel de retrageri din precauţie.

Etichete: espn, sharapova, Simona Halep, williams

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE