HALEP și KUZNETSOVA, haz de necaz pe Instagram. Meciul de la SYDNEY- amânat pentru vineri,după ora 4HALEP- KUZNETSOVA, SEMIFINALE SYDNEY: După ce ploaia le-a oprit meciul, SIMONA HALEP și SVETLANA KUZNETSOVA au făcut haz de necaz pe Instagram.

HALEP si KUZNETSOVA, haz de necaz pe Instagram. Meciul de la SYDNEY- amanat pentru vineri,dupa ora 4
HALEP și KUZNETSOVA, haz de necaz pe Instagram. Meciul de la SYDNEY- amânat pentru vineri,după ora 4
Foto: pariuri1x2.ro

HALEP- KUZNETSOVA, SEMIFINALE SYDNEY: 

SIMONA HALEP si adversara sa din semifinalele turneului WTA de la Sydney, SVETLANA KUZNETSOVA, nu au reusit sa ramana prea mult pe terenul de tenis, joi, fiind nevoite sa se retraga la vestiare inainte de incheierea primului set, din cauza ploii.

Cele doua tenismene nu au pierdut insa ocazia sa se amuze pe seama acestui eveniment, cea care a dat tonul fiind Kuznetsova, care s-a folosit de Instagram, informează ziare.com.

"Ploaie... Cand ne vei lasa sa jucam?", a scris pe Instagram Svetlana Kuznetsova.

"Nicio sansa, Svetlana", a raspuns Simona Halep, prin intermediul unui comentariu postat cu ajutorul contului sau de Instagram.

HALEP- KUZNETSOVA, SEMIFINALE SYDNEY: 

"Simona, te astept de 10 minute pe teren! Vei pierde partida (descalificata prin neprezentare - n.red.) ", a continuat Svetlana.

Simona Halep a raspuns postand emoticon care zambeste. "Glumesc", a scris Svetlana.

"Trebuie sa-mi termin inghetata si vin", a raspuns Simona, iar Svetlana a continuat si ea: "Asteapta pana imi termin lectia de cantat".

HALEP- KUZNETSOVA, SEMIFINALE SYDNEY: 

Meciul Simonei Halep din semifinalele turneului WTA de Sydney, Australia, impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova, locul 25 WTA, a fost intrerupt, joi, din cauza conditiilor meteorologice nefavoratile, la scorul de 5-4 pentru romanca. Partida a inceput cu intarziere de patru ore si jumatate, tot in cauza ploii, fiind intrerupta apoi de doua ori. Dupa a doua intrerupere, jucatoarele au mers la vestiare si nu au mai revenit pe teren. Meciul va fi reluat vineri dimineata, insa nu mai devreme de ora 04:00, ora Romaniei.

Mai multe partide de la turneul de la Sydney au fost intrerupte si apoi suspendate, joi, din cauza vremii nefavorabile.

Etichete: HALEP KUZNETSOVA, meci halep, semifinale, Simona Halep, svetlana kuznetsova, sydney

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h