HALLOWEEN 2014. Vaticanul susţine că Halloween-ul este o sărbătoare diabolică şi vrea înlocuirea saHALLOWEEN 2014. Prima conferinţă de la Vatican a exorciştilor a atras atenţia asupra pericolelor la care sunt supuşi copiii care sărbătoresc Halloween-ul. Reprezentanţii Bisericii Catolice susţin că numărul posesiunilor demonice creşte în luna octombrie din pricina Halloween-ului şi că părinţii sunt foarte îngrijoraţi că cei mici ar putea fi iniţiaţi în activitatea ocultă.

HALLOWEEN 2014. Vaticanul sustine ca Halloween-ul este o sarbatoare diabolica si vrea inlocuirea sa
HALLOWEEN 2014. Vaticanul susţine că Halloween-ul este o sărbătoare diabolică şi vrea înlocuirea sa
Foto: brandeis.edu

HALLOWEEN 2014. Vaticanul vrea ca Halloween-ul să nu mai fie sărbătorit şi cere înlocuirea acestuia cu un "Holyween", o noapte în care copiii să spună rugăciuni şi să se îmbrace precum sfinţii, relatează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

HALLOWEEN 2014. Asociaţia Internaţională a Exorciştilor primeşte sute de telefoane în această perioadă, chiar şi câte patruzeci pe zi, de la părinţi îngrijoraţi.

HALLOWEEN 2014. "Mulţi spun că Halloween este numai un carnaval, dar, de fapt, nu e nimic inocent sau distractiv în această sărbătoare. Ea este anticamera a ceva mult mai periculos", a declarat Părintele Aldo Buonaluto de la Asociaţia Internaţională a Exorciştilor. "Sunt întotdeauna mai multe ritualuri satanice, sacrificii ale animalelor, profanări ale cimitirelor şi furturi de oase sacre pe 31 octombrie. Participarea la Halloween este ca o iniţiere în activităţile oculte", a mai adăugat acesta.

HALLOWEEN 2014. Biserica Catolică a lansat deja iniţiativa "Holyween"-ului în Italia, pentru a contracara sărbătoarea "periculoasă" a Halloween-ului.

HALLOWEEN 2014. "În timp ce numeroase persoane se deghizează în zombie şi alte personaje monstruoase, noi punem la uşă sau la ferestre o lumânare sau o imagine care îi evocă pe sfinţi. Vor fi celebraţi sfinţii şi victoria Binelui asupra Răului", a mai afirmat Părintele Aldo Buonaluto.

HALLOWEEN 2014. Coferinţa celor 300 de exorcişti din toată lumea a avut loc în weekend, după ce a fost recunoscută oficial de Vatican în luna iunie a acestui an.

HALLOWEEN 2014. La conferinţă, Papa Francisc le-a transmis participanţilor că trebuie să îi trateze pe cei posedaţi cu "blândeţe". În mesajul său către cei prezenţi la conferinţă, Papa Francisc a susţinut că cei care practică exorcizarea trebuie să lucreze "cu dragoste şi bunătate din partea bisericii faţă de cei care suferă din cauza celui rău".

HALLOWEEN 2014. Papa Francisc a atras atenţia mai des decât predecesorii săi că Diavolul există şi a vorbit de mai multe ori despre "lucrările" acestuia.

Etichete: Halloween, HALLOWEEN 2014, sărbătoare, Vatican

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h