HALLOWEEN 2015 BUCUREŞTI.Maratonul filmelor de groază,de Halloween,într-un cinematograf din CapitalăHALLOWEEN 2015 BUCUREŞTI. Un cinematograf din Bucureşti organiează un maraton de filme de groază, de Halloween.

HALLOWEEN 2015 BUCURESTI.Maratonul Filmelor de groaza,de Halloween,intr-un cinematograf din Capitala
HALLOWEEN 2015 BUCUREŞTI.Maratonul Filmelor de groază,de Halloween,într-un cinematograf din Capitală
Foto: organizatorii

HALLOWEEN 2015 BUCUREŞTI. Halloween-ul va fi sărbătorit, în acest an, printr-un maraton al filmelor de groază, în Cine Grand Titan. Astfel, în zilele de 30 și 31 octombrie, multiplexul le oferă cinefililor posibilitatea de a participa la o vizionare-maraton a trei filme horror. Costul maratonului este de 36 de lei.

HALLOWEEN 2015. În acest sfârșit de săptămână, Cine Grand plănuiește să îi îngrozească pe iubitorii de filme cu The Gift, Visions și Sinister 2, cele trei producții care intră în Maratonul Filmelor de Groază al multiplexului. Astfel, Cine Grand îi provoacă pe cei mai curajoși dintre iubitorii de filme de groază la 5 ore de filme. Pachetul special pregătit pentru a sărbători Halloween-ul are prețul de 36 de lei și include toate cele trei filme.

HALLOWEEN 2015.Maraton de filme horror şi distracţii pentru cei mici, la Plaza România, de HALLOWEEN

HALLOWEEN 2015 BUCUREŞTI. Maratonul filmelor de groază va avea loc la Cine Grand în zilele de 30 și 31 octombrie. Producțiile The Gift, Visions și Sinister 2 vor rula atât vineri cât și sâmbătă începând cu ora 20:15.

Etichete: cinematograf, Halloween, Halloween Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE