HALLOWEEN 2015. Divertiland Playland se deschide miercuri cu o petrecere de Halloween. GALERIE FOTOHALLOWEEN 2015. Divertiland Playland, parcul de distracţii indoor al grecilor care au inaugurat în urmă cu trei ani aqua park-ul Divertiland din Chiajna, se deschide miercuri, cu o petrecere tematică, de Halloween.

HALLOWEEN 2015. Santa Klaus Kingdom, parcul de distraţii indoor inaugurat anul trecut de grecii de la Divertiland în zona de nord a Capitalei, a fost rebrand-uit în Divertiland Playland şi va fi deschis miercuri, cu o petrecere de Halloween.

În acest parc de distracţii, la petrecerea de Halloween vizitatorii vor găsi vrajitoare din Casa Bântuită şi vor putea participa la competiţii şi jocuri tematice, cu premii în măşti de Halloween, acadele, baloane, fructe şi îngheţată. Pentru cei mici vor fi organizate şi ateliere de modelare a baloanelor şi de creare a propriilor măşti.

HALLOWEEN 2015. Odată cu deschiderea Divertiland Playland va fi deschisă şi pârtia de schi indoor.

Amplasat într-un spaţiu de peste 5.000 mp, parcul de distracţii acoperit Divertiland Playland dispune de jocuri gonflabile, o pârtie de schi acoperită, un derdeluş, trambuline, perete de escaladă, circuit pentru maşinuţe teleghidate, o pistă de carturi cu pedale, un carusel şi un trenuleţ.

Divertiland Playland va fi deschis zilnic, între orele 12.00-21.00. În timpul săptămânii, un bilet costă 35 de lei pentru fiecare copil, iar în week-end biletul costă 50 de lei de copil. Părinţii care îi însoţesc pe cei mici nu plătesc intrarea.

HALLOWEEN 2015. Divertiland a deschis în august 2012 cel mai mare aqua park din țară, în Chiajna, la kilometrul 13 al Autostrăzii A1. Inaugurarea s-a făcut "pe șest", fără tobogane, pentru că nu au avut autorizație în momentul deschiderii. Detalii AICI.

Etichete: divertiland, Divertiland Park, Divertiland România, parc de distracţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE