HALLOWEEN 2015: Evenimente de HALLOWEEN 2015 organizate în BUCUREȘTI, în acest weekendHALLOWEEN 2015, BUCUREȘTI: Bucureștenii au parte de mai multe evenimente dedicate HALLOWEEN-ului, organizate în acest weekend.

HALLOWEEN 2015: Evenimente de HALLOWEEN 2015 organizate in BUCUREȘTI, in acest weekend
HALLOWEEN 2015: Evenimente de HALLOWEEN 2015 organizate în BUCUREȘTI, în acest weekend
Foto: realitatea.net

HALLOWEEN 2015, BUCUREȘTI:

pentru al treilea an consecutiv, în Parcul Mogoșoaia, la Târgușorul Brâncovenilor, sunt așteptați cei care vor să sculpteze dovleci și să îi transforme în "cele mai haioase personaje". Atelierul de dovlecit va avea loc sâmbătă, între orele 11,00 și 18,00, urmând ca, la finalul acestuia, să fie aprinsă Poteca Dovlecilor Fermecați. Anul trecut au fost peste 1.500 de participanți, iar Poteca Dovlecilor Fermecați a avut peste un kilometru. Participarea este gratuită, dar pentru a scurta timpul de așteptare în vederea obținerii dovleacului și kitului de dovlecit, doritorii se pot înscrie AICI.

În același loc, de la ora 18,30, va avea loc Fuga de Strigoi, care va presupune și depășirea unor obstacole ușoare. Pentru acest eveniment, vor exista mai multe categorii de vârstă: 5-6 ani — 200 m; 7-8 ani — 400 m; 9-12 ani — 600 m; 13-14 ani — 1.500 m; adulți — 6.000 m. Taxele de participare sunt cuprinse între 40 și 90 lei, iar formularul de înscriere se găsește AICI.

Profitul va fi folosit pentru a realiza ateliere de educație nonformală pentru 500 de copii din București și Ilfov, dar și pentru dotarea camerei de zi a copiilor surdo-muți de la Liceul Tehnologic Special Nr 3.

HALLOWEEN 2015, BUCUREȘTI:

Balul Ororilor, care va avea loc sâmbătă seara, de la ora 22,00, la TY Event Hall, se anunță a fi "cea mai terifiantă petrecere de Halloween" din București.

Pentru cei care se vor costuma intrarea la eveniment va fi liberă, iar pentru cei care aleg să nu intre în jocul costumațiilor prețul unui bilet va fi de 20 lei. Ritmurile balului vor fi asigurate de Vița de Vie și de DJ-ul resident al petrecerii.

Pe de altă parte, București Mall promite un "Scary Show de neuitat". Astfel, personaje îmbrăcate în costume spectaculoase de Halloween, interpretând într-un stil neașteptat melodii celebre, îi vor întâmpina pe cei care vor trece în acest sfârșit de săptămână pe la București Mall.

Atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 18,00 și 21,00, bucureștenii se vor putea fotografia alături de aceste personaje, la un Mysterious Photo Corner, special amenajat.

Duminică, între 11,00 și 14,00, în cadrul Clubului Copiilor, cei mici sunt așteptați în costume de Halloween la ateliere tematice, unde vor confecționa recuzită de fantomă din materiale textile și decorațiuni cu lilieci. Cel mai frumos costum va fi premiat. Programul cuprinde și jocuri tematice, dansuri, karaoke și lecții de magie.

Centrul Comercial Auchan Titan le urează "Boooo!n venit la Halloween" copiilor care vor alege sâmbătă, între orele 17,00 și 21,00, să asiste la spectacolul de teatru de păpuși sau să participe la jocurile și concursurile pregătite cu această ocazie.

HALLOWEEN 2015, BUCUREȘTI:

Etichete: halloween 2015, Halloween Bucureşti, petrecere Halloween

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE