HALLOWEEN 2015. REDUCERI DE PREŢURI, de HALLOWEEN, la cinematograful IMAX din AFI Palace CotroceniHALLOWEEN 2015. Pasionaţii de film vor putea achiziţiona, în acest week-end, bilete la film mai ieftine. Campania este valabilă în cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni.

HALLOWEEN 2015. REDUCERI DE PRETURI, de HALLOWEEN, la cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni
HALLOWEEN 2015. REDUCERI DE PREŢURI, de HALLOWEEN, la cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni
Foto: compania

HALLOWEEN 2015. Bucureştenii vor putea viziona, în week-end, filme celebre, de renume hollywoodian, printre care Omul Furnică, Jurassic World, Interstellar, Everest. Operele cinematografice selectate pentru ziua evenimentului sunt producții recente, din 2014 și 2015, și aduc în atenția privitorilor povești și personaje fantastice, în format 3D.

Campania este valabilă în cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni, care sărbătorește, duminică, 6 ani de la deschiderea în România. Astfel, cei care vor să vadă un film 3D sunt așteptați la cinema pe 1 noiembrie, la aniversarea IMAX din AFI Palace Cotroceni. Biletele s-au pus in vanzare pe www.cinemacity.ro si la casieriile Cinema City.

HALLOWEEN 2015. Toți cei care vor să meargă la IMAX în acest week-end pot urmări documentare la prețul de 10 lei sau filme la prețul 13 lei, discounturile oferite fiind mai mari de 50% din prețul obișnuit.

HALLOWEEN 2015. Cinematograful deschis în AFI Palace Cotroceni în 2009 este primul IMAX 3D din România și este situat în cadrul unui megaplex de 21 de săli operate de Cinema City Internațional. Având o capacitate de 398 de locuri, cinematograful dispune de un ecran cu o înălțime de 13 de metri și o lățime de 24 de metri.

Etichete: bilete, cinematograf, Halloween, imax, reduceri de preţuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h