HALLOWEEN 2015. Scary Show, sesiuni foto "terifiante" şi jocuri, de Halloween, în București MallHALLOWEEN 2015. În acest week-end, vizitatorii Bucureşti Mall vor avea parte de un week-end plin de mistere.

HALLOWEEN 2015. Scary Show, sesiuni foto "terifiante" si jocuri, de Halloween, in Bucuresti Mall
HALLOWEEN 2015. Scary Show, sesiuni foto "terifiante" şi jocuri, de Halloween, în București Mall
Foto: organizatorii

HALLOWEEN 2015. Un Scary Show de neuitat, sesiuni foto „terifiante", jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii și alte surprize vor anima București Mall în weekend-ul de Halloween, pe 31 octombrie și 1 noiembrie.

Un weekend plin de mistere li se pregătește vizitatorilor București Mall, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Mall-ul va fi transformat într-un loc spectaculos, din care nu vor lipsi dovlecii, personajele costumate, jocurile, dansul și „sperieturile".
Deschiderea weekend-ului „horror" va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, cu un Scary Show care îi va lua prin surprindere pe vizitatorii mall-ului, de la 18.00 și 20.00. Aceștia vor recunoaște melodii celebre, reinterpretate într-un mod neașteptat, în costume spectaculoase de Halloween.

HALLOWEEN 2015. În ambele seri, între 18:00 și 21:00, personajele care vor prinde viață în București Mall se vor poza cu vizitatorii la un Mysterious Photo Corner special amenajat. Părinți și copii deopotrivă se vor distra făcându-și selfie-uri și fotografii „terifiante" pe care le vor primi apoi drept amintire.

HALLOWEEN 2015. Duminică, pe 1 noiembrie, între 11:00 și 14:00, în cadrul Clubului Copiilor va avea loc o ediție specială de Halloween - Ghosts & Kids. Cei mici sunt așteptați în costume de Halloween la ateliere tematice, unde vor confecționa recuzită de fantomă din materiale textile și decorațiuni cu lilieci. Cel mai frumos costum va fi premiat. Programul cuprinde și jocuri tematice, dansuri, karaoke, lecții de magie și multe alte surprize.

Etichete: Bucureşti Mall, Halloween, halloween 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE