HALLOWEEN 2015. Unde se pot distra bucureştenii, de HALLOWEEN 2015HALLOWEEN 2015. Sâmbătă, 31 octombrie 2015, de Halloween, în Bucureşti se vor organiza mai multe petreceri tematice unde cei interesaţi se pot distra costumaţi sau nu specific sărbătorii americane. 

HALLOWEEN 2015. Unde se pot distra bucurestenii, de HALLOWEEN 2015 (Foto afrolatino.ro)
HALLOWEEN 2015. Unde se pot distra bucureştenii, de HALLOWEEN 2015 (Foto afrolatino.ro)

HALLOWEEN 2015. Dacă nu ştiţi cum să vă petreceţi seara de Halloween, RomaniaTV.net vă oferă câteva variante de petreceri, baluri şi târguri organizate în Bucureşti în perioada 30-31 octombrie.

HALLOWEEN 2015. BALUL ORORILOR este organizat sambata, 31 octombrie, în TY Event Hall (Magazinul Unirea). Toţi cei care merg costumaţi beneficiază de intrare liberă. Biletul de intrare este 20 de lei.

HALLOWEEN 2015. "Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!", anunţă organizatorii.

HALLOWEEN 2015. GOOGLE DOODLE. HALLOWEEN 2015 vine cu un DOODLE amuzant de la GOOGLE

HALLOWEEN 2015.  GOOGLE DOODLE de HALLOWEEN 2015. Noul logo al Google România este realizat sub forma unui joc animat, în care o vrăjitoare pe o mătură parcurge un anumit traseu, pe care poate să adune mai multe bomboane. Doodle-urile sunt acele schimbări distractive, surprinzătoare și uneori spontane ale siglei Google pentru a marca zile de sărbătoare, aniversări, precum și pentru a comemora viața unor artiști, deschizători de drumuri sau a unor oameni de știință celebri. Acum sărbătorim HALLOWEEN 2015.

HALLOWEEN 2015. Halloween Masquerade Ball are loc vineri, 30 octombrie, la Casa Presei. Preţul biletului de intrare este 50 de lei.

HALLOWEEN 2015. "De ce sa alegi o singura tema de sarbatoarea Halloween? Noi organizam un party cu MISTERUL specific noptii vampirilor, fantezia CARNAVALULUI cu masti, si romantismul BALULUI. O petrecere de 3 ori mai impresionanta decat oricare alta in Bucuresti, Locatia : Sala De marmura de la Casa Presei.Un DJ fantastic, body painting, jazz, gold disco, art performances si multe alte surprize", spun organizatorii.

MAI MULTE, PE ROMANIATV.NET. 

Etichete: Bucureşti, Capitală, halloween 2015, petreceri halloween 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE