Halucinant! Cum arată noul pavaj din Piața Unirii FOTOHalucinant! Acesta este cuvântul care poate descrie starea noului pavaj de la Piața Unirii. Se află într-o stare deplorabilă.

Oamenii sunt indignați de starea noului pavaj de la Piața Unirii. O fotografie în care se observă starea sa deplorabilă s-a viralizat pe Facebook.

 Internauții au reacționat imediat:

''Dorel a lovit din nou''

''A vrut să imite “Coloana Infinitului”, dar a nimerit coloana strâmbului''

''Se completează cu aceleași plăci, doar ca tăiate la dimensiunea pentru partea din stânga, iar pentru partea dreaptă se vor tăia în unghi. Orientarea pavajelor nu e nimic nou băbăeț!'' 

''Lucrarea asta ar trebui să nu se plătească...''

''AM VĂZUT AZI''

''Dorel e tot în libertate.....''

Etichete: pavaj unirii, poza

0/4 COMENTARII
Vlad
17 iul 11:41
+0
VOTURI
-0
@Xulescu tot pavajul de la Unirea era distrus, placi sparte, care se miscau sau pur si simplu lipseau. In loc sa repare punctual asa cum era normal au decis sa schimbe tot. E santier de luni de zile, sunt trotuare pe care zici ca esti pe plaja. Problema cu adevarat serioasa e solutia de inlocuire, au ales niste placi foarte subtiri care o sa se sparga si ele rapid si o sa ajungem de unde am plecat. In Bucuresti nu se fac lucrari de intretinere, nu sunt profitabile, sunt cu bataie de cap.... e mai simplu un santier mare de la 0 chit ca te costa de 100 de ori mai mult.
Tache
17 iul 09:35
+0
VOTURI
-0
E bataie de joc in tot Bucurestiul. Lucrari incepute si neterminate. Si cine ar trebui sa verifice se face ca nu vede. Se pare ca niciodata nu o sa vedem Bucurestiul demn de o capitala Europeana.
Constantiniu Marcel
16 iul 15:30
+0
VOTURI
-0
De fapt Piata Unirii are un imens trotuar-parcare, tapetat in bataie de joc cu granitul lui Videanu, cu cimentul furat de betivii de muncitori si cu maghernitele tiganesti de pe trotuarul de jur imprejurul Pietei Unirii. O mizerie de locatie ultracentrala reprezentativa pentru alesii neamului care se desfata la doi pasi in Casa Poporului cu meniuri grase de mincare la 2 lei meniul format din 4 portii de mincare.
Xulescu
16 iul 14:44
+0
VOTURI
-0
Pare inca in lucru... Probabil dupa ce vor termina o sa arate cat de cat normal. Astia se isterizeaza degeaba - sau pentru ca le place!
Intre timp, dilema e alta: DE CE au inlocuit pavajul?! Cel vechi nu era bun? Sau... si pe ala l-au montat prost si au inceput toate dalele alea sa se desprinda si sa se crape? (nu intamplator se monteaza asa... pentru ca un nou pavaj inseamna alti bani aruncati pe fereastra, dar mai ales ALTE SPAGI!!)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE