Hamyd Mourad, unul dintre suspecţii în ATENTATUL DE LA CHARLIE HEBDO, A FOST ELIBERATHamyd Mourad, unul dintre suspecţii în atentatul de la Charlie Hebdo, a fost eliberat de autorităţile franceze. Iniţial, oamenii legii credeau că Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, a condus maşina cu care s-au deplasat autorii masacrului din Paris.

Hamyd Mourad, unul dintre suspectii in ATENTATUL DE LA CHARLIE HEBDO, A FOST ELIBERAT
Hamyd Mourad, unul dintre suspecţii în ATENTATUL DE LA CHARLIE HEBDO, A FOST ELIBERAT
Foto: realitatea.net

Hamyd Mourad, suspectul de 18 ani în atentatul de la Charlie Hebdo, a fost eliberat. Autorităţile franceze credeau iniţial că acesta a fost şoferul celor doi terorişti, autori ai masacrului de la săptămânalul francez de satiră.

Hamyd Mourad a negat acuzaţiile încă de la început, precizând că a fost la liceu în timpul atacului. Informaţia a fost confirmată şi de colegii săi, potrivit Realitatea TV.

Iniţial, AFP anunţa că se pare că şoferul Hamyd Mourad este un om al străzii, în vârstă de 18 ani.

TERORIŞTII DE LA CHARLIE HEBDO, BARICADAŢI VINERI ÎNTR-O TIPOGRAFIE, AU FOST LICHIDAŢI, vineri, de trupele speciale. Şi atacatorul din magazinul evreiesc a fost ucis de autorităţi. Ostaticii au fost eliberaţi, însă potrivit Reuters, patru dintre ei, ţinuţi în magazinul evreiesc, au fost ucişi. Conform Euronews şi CNN, un posibil complice al atacatorului din magazinului evreiesc a fugit la venirea poliţiştilor. Atacatorul de la băcănia evreiască a fost identificat. Amedy Coulibaly, autorul atacului de la magazinul evreiesc o avea complice pe o femeie de 26 de ani, Hayat Boumeddiene, conform anunţului făcut de autorităţile de la Paris.

Etichete: atac charlie hebdo, atac terorist, atentat charlie hebdo, Charlie Hebdo, eliberat, suspect, terorist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h