HAOS în Capitală, provocat de introducerea SENSURILOR UNICE pe DOROBANȚI și POLONĂSENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Noile reguli de trafic introduse în București au creat și mai mult haos în  zona centrală a Capitalei care este supra-aglomerată. De vineri, se circulă pe un singur sens pe o porțiune din Calea Dorobanți, precum și pe strada Polonă.

Haos in Capitala, provocat de introducerea SENSURILOR UNICE pe DOROBANȚI si POLONA
Haos în Capitală, provocat de introducerea SENSURILOR UNICE pe DOROBANȚI și POLONĂ
Foto: protv.ro

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Autoritățile susțin că mașinile se vor deplasa mai ușor în zona zero a Capitalei. Însă astăzi șoferii s-au trezit pe contrasens. Unii s-au enervat când au fost întorși din drum de polițiști, iar ghinioniștii au rămas blocați în mijlocul intersecțiilor, arată Pro TV.

Startul la "marea schimbare" s-a dat după lasarea nopții. Angajații municipalității au montat noile indicatoare și au trasat marcajele care transformă 2 porțiuni de bulevarde din Capitală în străzi cu sens unic.

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Vorbim despre o porțiune din Calea Dorobanti, cea cuprinsă între Ștefan cel Mare și ASE. Pe acolo, mașinile vor circula doar spre ASE și bulevardul Dacia. Iar pe strada Polonă se poate circula doar dinspre strada Mihai Eminescu spre șoseaua Ștefan cel Mare.

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Sunt două drumuri paralele care ar trebui să fluidizeze traficul spre centru și înapoi. Pe ambele artere există însă câte o bandă specială pentru mijloacele de transport în comun.

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Schimbările au produs haos, și asta pentru că zona este extrem de circulată.

CITEȘTE ȘI: SENS UNIC, în București, pe Calea Dorobanților și Str. Polonă, începând de vineri

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Pentru că polițiștii nu erau în intersecție dimineața, șoferii au circulat cum i-a tăiat capul, pentru că nu au văzut noile indicatoare sau nu le-a păsat.

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: La ora la care bucureștenii merg la muncă, multe mașini au rămas blocate în intersecție până s-a lămurit fiecare șofer încotro ar trebui să o ia.

"Eram pe stradă și am văzut că vine un autobuz spre mine, nici nu știam ce să fac. Mi-a stat inima în loc", a afirmat un taximetrist participant în trafic.

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: După câteva ore, când polițiștii au plecat din intersecție, strada cu sens unic a fost iarăși invadată de mașini care n-ar fi trebuit să circule pe acolo. 

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Schimbările fac parte din "planul de mobilitate" al municipalității. În următorii ani pe zeci de artere ar trebui să se poată circula doar într-un sens, cum se întâmplă de altfel în multe capitale europene.

Etichete: sens unic bucuresti

0/4 COMENTARII
Fox
15 sep 20:29
+0
VOTURI
-0
Haos este in redactia, pardon garsoniera, B356, unde nu se gaseste un jurnalist profesionist! Asta e titlu? Asta e articol? Rad si curcile!
Teo
15 sep 09:56
+0
VOTURI
-0
Intr-adevar, titlul este complet gresit, goana dupa articole senzationale cu titluri pompoase scade calitatea articolelor. Trist. Cat despre taximetristul speriat de autobuz... no comment!
Cris
13 sep 13:55
+0
VOTURI
-0
Am spus ca va iesi haos. Bucurestiul nu este un oras in care sa abuzezi de sensuri unice.
cititor
13 sep 09:13
+0
VOTURI
-0
Inteleg ca au fost dificultati in cele doua zone, datorita slabei informari . Dar a spune in titlu ca a fost haos in Capitala... e lipsa de bun simt si profesionalism.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE