Agitație la metrou din cauza unei defecţiuni pe Magistrala M2. Un tren a fost remorcatAglomeraţie la metrou, la Piaţa Universităţii, marţi după-amiază, din cauza unei defecţiuni la un tren. Marţi seară, pe Magistrala 2, un tren s-a defectat perturbând circulaţia timp de peste 10 minute.

Haos la metrou din cauza unei defectiuni pe Magistrala M2. Un tren a fost remorcat
Haos la metrou din cauza unei defecţiuni pe Magistrala M2. Un tren a fost remorcat
Foto: shoricika.org

Marți după-amiază a nouă defecţiune i-a făcut pe bucureşteni să aştepte metroul în stațiile de pe Magistrala 2. Potrivit primelor informaţii, trenul s-a defectat între staţii şi după ce a debarcat călătorii a fost remorcat la depou.

"Din cauza defecţiunii, călătorii au fost debarcaţi în stația Universitate, iar trenul a fost remorcat către Depoul Berceni. Circulația a fost afectată timp de aproximativ 10 minute pe Magistrala 2", a declarat pentru B365.ro Evelyne Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex. 

Etichete: defecţiune, Metrorex, metrou, tren

0/1 COMENTARII
Dan
25 nov 20:25
+0
VOTURI
-0
"Circulația a fost afectată timp de aproximativ 10 minute"

Wow! 10 minute? Zi de doliu national!
Ia iesiti voi la suprafata sa asteptati un autobuz care nu mai vine, iar cand vine, vine plin ochi! Si asta si la al doilea autobuz. Si de-abia in al treilea autobuz sa ai loc sa te strecori...

Sa stai 25 de minute in statia de autobuz, la 1 grad Celsius, sperand ca poate te vei urca in cabina comparat cu a astepta 10 minute un metrou...
Unde-i problema?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE