HARTA INFRACŢIONALITĂŢII în BUCUREȘTI. Sectoarele cu cele mai multe furturi și spargeriSectoarele 2 şi 3 sunt fruntaşe pe harta infracţionalităţii în Capitală. În aceste două zone au loc cele mai multe furturi, spargeri şi tâlhării. Poliţiştii au descoperit şi metodele prin care hoţii îşi maschează faptele: nu golesc toată casa, pentru ca jaful să fie observat cât mai târziu.

Harta Bucuresti
Hartă Bucureşti
Foto: Google Maps

În primele nouă luni ale anului 2016, cele mai multe furturi din buzunare în RATB au avut loc în Sectorul 3, peste 430 de cazuri, urmat de Sectorul 1, cu 347 de cazuri, potrivit unei statistici a Poliţiei Capitalei. Cu toate acestea, cele mai puține furturi din buzunare se comit în cea mai săracă zonă din Bucureşti, respectiv Sectorul 5.

În topul numărului de spargeri de locuinţe, pe primul loc se situează tot Sectorul 3, cu aproape 360 de cazuri, urmat la distanță mare de sectorul 1 şi 6. Per total, în perioada analizată, polițiștii bucureșteni au înregistrat peste 1.400 de cazuri de spargeri de locuințe, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut.

La capitolul furturi din autoturisme, cea mai mare rată a infracţionalităţii este înregistrată în Sectorul 2. Aici au fost raportate peste 600 de astfel de cazuri, urmat îndeaproape de Sectorul 3 cu peste 470 de furturi.

Etichete: Bucureşti, harta bucuresti, harta infractionalitatii, infractiuni bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE