Harta prostituţiei în Capitală. Unde ies cocotele la produsharta prostitutiei
harta prostitutiei

Cu toate că în ultimii ani prostituţia din Bucureşti s-a mutat în spaţiul virtual, luând uneori forma unor anunţuri în care se oferă servicii de masaj erotic, există în continuare femei care-şi scot trupurile la vânzare direct pe străzile Capitalei.

Spre deosebire de perioada dinainte de 1989, când riscau chiar să ajungă la închisoare, prostituatele pot fi pedepsite în prezent doar cu sancţiuni contravenţionale (de la 500 la 1.500 de lei), al căror efect este, în majoritatea cazurilor, nul. Asta din cauză că multe dintre femeile care fac trotuarul în Capitală nu deţin proprietăţi şi nu au venituri, astfel că nu pot fi constrânse în niciun chip să-şi plătească amenzile primite.

Soluţia poliţiştilor a fost axarea pe fenomenul proxenetismului, declara pentru B365.ro, anul trecut, Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. ”Poliţia Capitalei şi-a focusat acţiunile pe fenomenul proxenetismului, pentru că acesta prezintă un pericol mai mare decât infracţiunea de prostituţie. În plus, fără proxeneţi prostituatele nu ar mai avea protectori şi nu ar mai avea o formă organizată de a săvârşi această acţiune. Mai mult, sociologii consideră prostituatele drept victime, femei care nu mai dispun de corpul lor, femei care sunt valorificate ca şi produse ale acestor infracţiuni”, a precizat Ciocan.

Trotuarele cele mai populate cu prostituate se găsesc în zona din imediata apropiere a Gării de Nord (intr. Ștefan Furtună, Calea Griviţei, str. Mircea Vulcănescu), în zona Mihai Bravu (spre Târgul Vitan – strada Mătăsari şi bulevardele Mihai Bravu şi Ferdinand) şi în zona Halei Matache, spun ofiţerii de la Poliţia Capitalei. De asemenea, prostituatele îşi mai desfăşoară activitatea pe Centură şi în zonele de la periferia Bucureştiului. Unele dintre ele aleg în schimb centrul oraşului: într-o perioadă defilau pe Bulevardul Magheru, iar de curând şi-au făcut apariţia pe Bulevardul Lascăr Catargiu, la doar câteva sute de metri distanţă de Secţia nr. 1 a Poliţiei Capitalei.

Etichete: Gara de Nord, Hala Matache, Mihai Bravu, Mircea Vulcănescu, promo, prostituate

0/0 COMENTARII
doru
17 ian 10:47
+0
VOTURI
-0

Haida-de nu exista poame fara uscaturi.Se poate vorbi si daca poamele alea mai au SIDA sau sifilis si se umple mai toti barbatii de aceste boli.Cred ca fiecare barbat poate sa isi faca o prietena si barbatii insurati au cate o sotie nu sa se " descarce" la toate poamele padurii .Dar ce santem caini si ti-o tragi pe unde apuci?

Liviu
17 ian 00:16
+0
VOTURI
-0

Ghid turistic pentru straini

Camelian Propinatiu
16 ian 20:21
+0
VOTURI
-0

Aceasta harta a prostitutiei focusata pe Gara de Nord, Piata Romana si Zona Obor dovedeste fie ca moralitatea in zonele rezidentiale bogate este exemplara, fie ca burghejii noştri prefera a se desfata in Apus.

Sunt atarnator la Vantu, deci, sunt jurnalist. De top!
16 ian 16:53
+0
VOTURI
-0

Pai daca n-ar fi cerere, nu ar fi nici oferta :)) Dece se duc barbatii la prostituate?! Cine se incumeta de-o spovedanie??

Silicon
15 ian 13:26
+0
VOTURI
-0

Cata informatie in articol ........

Si ce bine ca baietii de la ordine, siguranta si incredere stiu asta ........

Acum pot sa ma declar intelectual si sa ma culc la loc .........

:)

phidas
15 ian 11:51
+0
VOTURI
-0

Bulevarde, bine ca nu au pus doar cartierele.

8}̚>R4€h3Y5fol
15 ian 11:33
+0
VOTURI
-0

@TraianHai, bre, esti carcotas. E un articol utilitar :))

Traian Mitrica
15 ian 11:31
+0
VOTURI
-0

Incredibil , cine si-ar fi inchipuit...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE