Hexi Pharma vrea să intre în INSOLVENŢĂ. Directorul Flori Dinu, audiată de procurori UPDATEUPDATE Compania Hexi Pharma Co. SRL, implicată în scandalul dezinfectanților din spitale, a depus la Tribunalul București o cerere de intrare în insolvență. Miercuri, Flori Dinu, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, s-a prezenta la sediul Parchetului General, pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor
Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanţilor

Potrivit portalului instanțelor, acțiunea a fost depusă marți la tribunal și are ca materie "falimentul" și ca obiect "cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014".

Legea nr. 85/2014 se referă la procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență.

Primul termen al procesului a fost stabilit pe data de 17 mai 2016. 

De altfel, și patronul companiei, Dan Condrea, a fost audiat marți, timp de patru ore, de procurorii Parchetului General.

Primele rezultate ale analizelor dezinfectanților Hexi Pharma, aşteptate miercuri

Premierul Dacian Cioloș și-a manifestat speranța ca în cursul zilei de miercuri să fie făcute publice primele rezultate pe testele de concentrație la produselor de la Hexi Pharma, teste realizate la ICECHIM.

CITEŞTE ŞI Dezinfectanţii din spitale, CONTROLAŢI PE ASCUNS de trei ori de Ministerul Sănătăţii între 2013-2015

Ministerul Sănății a efectuat trei mari controale în spitalele din România, în perioada 2013 – 2015, pentru a verifica dacă dezinfectanții folosiți corespund normelor legale. Însă, niciunul dintre foștii miniștri ai Sănătăţii nu a făcut publice rezultatele acestor controale, lăsând să se înţeleagă că astfel de verificări nici nu au existat, în ciuda rezultatelor proaste semnalate.

Etichete: cerere, faliment, Hexi Pharma, insolvenţă, tribunal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE