Hidroelectrica va livra energie electrică pentru transportul RATBHidroelectrica, lider in productia de energie electrica, aflata in procedura de reorganizare judiciara, a obtinut inca un contract, în valoare de aproape 39 milioane lei, pentru furnizarea de energie electrică către RATB, se arată într-un comunicat al companiei.

RATB
RATB

Compania a fost declarata din nou castigatoare, in urma licitatiei electronice organizata pe platforma SEAP, dupa obtinerea contractului cu METROREX, in valoare de peste 56 milioane lei, in data de 13 iunie 2016, avand din nou, cea mai buna oferta de pret.

Contractul se incheie pentru o perioada de 12 luni, intre 1 iulie 2016 si 30 iunie 2017, presupunand livrarea unei cantitati de energie estimata la cca 97.530 MWh la medie si joasa tensiune.

La licitatie au mai participat alti 7 ofertanti, pe langa Hidroelectrica, depunand oferte: Arelco Power SRL, CEZ Vanzare SA, Electrica Furnizare SA, Tinmar Energy SA, RWE Energie SRL, E.ON Energie Romania SA, Romelectro SA.

Valoarea estimata initial a contractului a fost de 42.258.705,24 lei, fiind atribuit in final la pretul de 38.879.364,62 lei, in conditiile in care criteriul de atribuire a fost „pretul cel mai scazut".

In scopul imbunatatirii rapide a indicatorilor economico-financiari, societatea vinde energie in conditii de profitabilitate maxima si are un control foarte strict al costurilor de productie, se arată în comunicat.

Etichete: energie RATB, Hidroelectrica, RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE