Hingherii ASPA, însoțiți de polițiști, în acțiunile de prindere a maidanezilor din CapitalăDupă ce în ultima perioadă au avut loc mai multe conflicte între asa-zisii iubitori de animale și prinzătorii de la ASPA, la Primăria Capitalei s-a decis ca hingherii să acționeze însoțiți de polițiști. De asemenea, Jandarmeria și Poliția Capitalei vor fi informate în fiecare seară asupra zonei în care angajații ASPA vor acționa pentru prinderea câinilor fără stăpân, astfel încât, în cazul iubitorii de animale vor interveni din nou pentru blocarea activităților lor, autoritățile să poată interveni în cel mai scurt timp posibil. 

Hingherii ASPA, insotiti de politisti, in actiunile de prindere a maidanezilor din Capitala
Hingherii ASPA, însoțiți de polițiști, în acțiunile de prindere a maidanezilor din Capitală

Primarul General, Sorin Oprescu, a convocat miercuri o sedinta de lucru, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, in scopul mentinerii ordinii si linistii publice in oras. La sedinta au participat prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, responsabili ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, ai Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, ai Directiei Generale de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti, coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Razvan Bancescu.

In urma intalnirii, s-au stabilit masurile urgente care se impun pentru ca programul privind gestionarea cainilor fara stapan in Municipiul Bucuresti sa continue, in bune conditii. De comun acord, cei prezenti au concluzionat ca, desi normele metodologice sunt suspendate, temeiul legii exista, ceea ce inseamna ca programul de gestionare a cainilor fara stapan se poate derula fara probleme.

 „Va invit la actiune solidara, in spiritul legii. Sa gasim impreuna modalitatea de a functiona corect. Va rog sa ne asistati, sa ne ajutati sa nu se mai intample asemenea conflicte, sa asigurati ordinea si linistea publica, astfel incat echipele de prinzatori sa-si poata face datoria, fara teama de a fi agresate de asa-zisii iubitori de animale. Democratia nu inseamna dezordine publica”, a spus primarul general, Sorin Oprescu.

"Toate actiunile sa fie inregistrate. Toti hingherii agresati sa depuna plangeri penale, iar organele de ancheta sa-si faca datoria in ritm rapid. Trebuie reactionat astfel incat oamenii sa fie protejati”, a precizat și prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan.

„Politia Capitalei are in vedere, in continuare, mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, asigurand interventia prompta, in vederea prevenirii oricaror stari conflictuale in Municipiul Bucuresti”, a spus Director gen adj. Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, comisar sef Roberto Stefan Ababei.

Oficialii Politiei Capitalei impreuna cu Jandarmeria, Politia Locala si ASPA au stabilit un mod de informare si de operare, care sa le permita sa intervina in cel mai scurt timp.

Etichete: ASPA, hingheri, politia locala, Sorin Oprescu

0/3 COMENTARII
www.maidanezii.blogspot.ro
14 feb 00:43
+0
VOTURI
-0
Pai in romania iti este frica de haite de maidanezi si de zoofilii care se fut in cur cu maidanezii !! Omoriti toti maidanezii cu benzina turnata direct pe ei si impuscati zoofilii prin decapitare pe scaunul electric .
marika
10 iul 00:29
+0
VOTURI
-0
cat costa prinderea unui caine? Si cu ce echipe se lucreaza? Sa iti fie rusine Oprescu si tie si gorilei bancescu! Indeasa-ti banii in buzunarele alea fara fund!
radu
09 iul 17:04
+0
VOTURI
-0
Foarte bine!! Sa dispara toti cainii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE