HORIA BRENCIU, ÎN LACRIMI LA X FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. Un consilier juridic a fost surpriza seriiX FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. HORIA BRENCIU a fost emoţionat până la lacrimi de prestaţia unui consilier juridic din Suceava.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: Sorin Ursan, un consilier juridic din Suceava, a venit la X FACTOR in speranta ca va trece in etapa urmatoare. Modest si cu o poveste de viata emotionanta, barbatul nu a lasat nicio clipa impresia pentru ce va urma. Insa a venit surpriza serii, iar Sorin Ursan a uimit o sala intreaga, dovedind ca are o voce extraordinara.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „Muzica e o pasiune din copilarie", a marturisit Sorin Ursan inainte sa cante. Dupa ce si-a inceput piesa, vocea sa de tenor a emotionat intreaga sala, dar si juriul X FACTOR.

HORIA BRENCIU nu si-a putut abtine lacrimile in timpul prestatiei lui Sorin Ursan.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „Esti un om special si ai o voce incredibila. Acutul tau nu stiu daca l-am auzit vreodata, doar la oameni cu scene multe la activ, cu experienta. Poate daca te vedeam cu papion la gat si te ascutlam mi se parea normal. Dar venind aici in tricou, cu povestea ta, mi se pare o alaturare magnifica. Multumesc ca ne-ai oferit o clipa mare de bucurie", a spus Horia Brenciu.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „M-ai uimit, nu m asteptam, esti dovada vie ca muzica n-are granite, n-are bariere de varsta, de limba, de culoare. Fantastic pur si simplu. Prezenta ta este daca vrei unul din motivele de a fi in juriu la X FACTOR. Da, vreau sa intalnesc unul ca tine. Te aplaud, ai fost colosal. Ai un mare DA pentru o voce mare", a spus Stefan Banica.

Video aici.

„Apartineti acestei sali, acestui public. Ati cantat dumnezeiesite", a spus si Delia.

Sorin Ursan a primit trei de DA de la juriul X FACTOR.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015: „Bai tata bai. Eu am ascultat multi tenori la viata mea. Dar asta este... nu se potriveste ceea ce canta si cum arata. A scos o nota cu atatea armonice incat... Domingo mai facea asta. Nu poti anticipa asa ceva. Un moment memorabil", a spus Horia, dupa prestatia consilierului juridic.

Etichete: Horia Brenciu, lacrimi, X Factor, X FACTOR 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h