Horia Brenciu și Mihai Mitoșeru, verificați de ANAFMihai Mitoseru si Horia Brenciu sunt verificati de ANAF in cadrul programului care tinteste persoanele fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal.

Horia Brenciu si Mihai Mitoseru, verificati de ANAF
Horia Brenciu și Mihai Mitoșeru, verificați de ANAF
Foto: xfactor.a1.ro

Vedetele Mihai Mitoseru si Horia Brenciu sunt verificati de ANAF in cadrul programului care tinteste persoanele fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, au declarat pentru HotNews.ro surse din cadrul Fiscului. Mitoseru prezinta un joc de bingo la Antena 1, iar Brenciu face parte din juriul emisiunii X-Factor la aceeasi televiziune.

Pana acum, presa a relatat ca si alte vedete din show-biz au fost verificate de Fisc in cadrul acestui program: manelistii Nicolae Guta si Dan Bursuc, cantaretul Stefan Banica si prezentatoarea TV Andreea Marin.

Fiscul verifica in cazul tuturor acestor persoane modul in care si-au declarat veniturile.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput in august 2015 verificarea persoanelor fizice cu venituri mari si care prezinta "risc fiscal ridicat". ANAF va urmari categorii precum manelistii, camatarii si personalitati ale vietii publice.

ANAF a gasit 7.879 de cetateni in cazul carora va incepe verificarea amanuntita, in prima faza urmand sa fie verificati 5.399. Ei sunt impartiti in cateva mari categorii de risc: interlopi, vedete din show-biz, patroni bogati de firme sarace.

Etichete: ANAF, Horia Brenciu, mihai mitoseru

0/1 COMENTARII
Ionut
05 Jan 13:35
+0
VOTURI
-0
Toate cartile de pe site-ul: http://libraria-bozdocel.yshop.ro/index.html le puteti cumpara cu 10% reducere, daca faceti comanda la adresa de mail ionut.bozdoc@gmail.com!!!
Reducerea nu se acorda cartilor aflate intr-o promotie!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE