HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARĂ-LUNIHOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ-LUNI. Citește horoscopul de LUNI și află ce îți rezervă astrele. 

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARA-LUNI (fOTO voceatransilvaniei.ro)
HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU,FECIOARĂ-LUNI (fOTO voceatransilvaniei.ro)

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ-LUNI.

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, BERBEC

Ar fi bine sa va exprimati clar ideile, pentru ca persoana iubita ar putea sa va interpreteze gresit dorinta de a fi mai liber. Va recomandam sa evitati speculatiile, intrucat intuitia va poate insela.

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, TAUR

Dimineata aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile pe plan social. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultimele zile. Ar fi cazul sa va odihniti mai mult. Nu pierdeti ocazia sa mergeti in vizita la rude, impreuna cu persoana iubita!

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, GEMENI

S-ar putea ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit din cauza unor neintelegeri de moment. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o cearta. Sfaturile unui barbat va ajuta sa depasiti mai usor momentele tensionate.

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, RAC

S-ar putea sa aflati ca ati pierdut banii investiti intr-o afacere in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca astazi nu prea aveti sanse. Temperati-va impulsivitatea si evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie! Spre seara primiti musafiri din alta localitate, care va dau o veste buna.

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, LEU

S-ar putea sa pierdeti bani intr-o calatorie in interes personal. In schimb, primiti o propunere de colaborare. Nu va grabiti sa acceptati! Ganditi-va la timpul liber de care dispuneti! Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, FECIOARĂ

Dimineata sunteti nehotarat si reusiti sa ii derutati si pe cei din jur. Nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu le terminati la timp si chiar sa pierdeti bani! Dupa-amiaza, scapati de starea de confuzie si va simtiti excelent in mijlocul familiei.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE EASTROLOG.RO.Etichete: FECIOARĂ-LUNI., gemeni, HOROSCOP 1 FEBRUARIE 2016, HOROSCOP ZILNIC BERBEC, leu, rac, taur, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE